Hollywood: 7 vedete supersexy care au fost la dezintoxicare. Cu ce vicii s-au luptat?

Abuzul de alcool sau de droguri, dependenţa de jocurile de noroc sau chiar de sex sunt câteva dintre problemele la care predispune celebritatea. Toate aceste vicii se pot trata în clinici specializate. Kate Moss, Demi Moore, Gerard Butler sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la ajutor specializat pentru a scăpa de dependenţe.
1 din 8

Kate Moss

Fotomodelul a fost numit "Kate Cocaine" de către presă don cauza problemelor pe care le-a avut cu cocaina. Din acest motiv, vedeta s-a internat, pentru o lună de zile, într-o clinică de dezintoxicare din Statele Unite, după scandalul provocat de fotografiile care o arătau prizând cocaină în urmă cu câţiva ani. "Cred că e timpul să-mi pun viaţa în ordine, nu mai sunt o tânără nebună. Vreau să-mi schimb stilul de viaţă. Am prea multe vicii, sunt prea multe droguri şi alcool în viaţa mea. Gata, a venit vremea unei schimbări" declara Kate într-un interviu.

Celebrul model britanic a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.Este cunoscută pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul ei de viaţă petrecăreţ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod