Hollywood: 7 vedete de succes ucise de alcool şi droguri. Află-le povestea!

Multe celebrităţi aleg calea drogurilor şi a alcoolului pentru a a se simţi bine, pentru a uita de probleme sau pur şi simplu pentru că se simt nefericite. Însă sunt puţine cazurile cu final fericit, în care se obţine o victorie împotriva dependenţelor. Multe dintre vedete sfârşesc tragic, sunt arestate sau îşi ratează cariera. Iată câteva dintre cazurile de la Hollywood în care consumul mare de droguri şi alcool a provocat decesul.
1 din 8

Whitney Houston, descoperită moartă în cada de baie

"Având în vedere cantităţile mari de cocaină pe care le consuma, Whitney nu va mai trăi mult timp", prevesteau apropiaţii vedetei în urma cu ceva timp. Iată că s-a întâmplat întocmai. Whitney Houston a murit, sâmbătă, 11 februarie, la vârsta de 48 de ani. Cântăreaţa a fost găsită moartă în camera sa de hotel din Beverly Hilton Hotel, Los Angeles. Whitney a fost descoperită în cada de baie cu trupul scufundat în apă. Potrivit site-ului tmz.com, Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care a provocat decesul prin înecare. Medicamentul recomandat de obicei pentru stări precum anxietate sau depresie i-a fost prescris vedetei de către medic, susţin membri ai familiei acesteia. În plus, se pare că Whitney a combinat medicamentul cu alcool, obţinându-se astfel un efect sedativ mai puternic.

Artista s-a confruntat în nenumărate rânduri cu problemele produse de dependenţe. În februarie 2010, Whitney a intrat în comă după o supradoză de droguri. În aprilie, ea mărturisea că nu are probleme cu drogurile şi se simte minunat, însă apropiaţii ei susţineau că scoate din buzunar 6.300 de dolari pe sapatămână pentru a cumpăra stupefiante.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cornelia pe 16 Feb 2012, 00:59
    amy

    Amy Winehouse nu locuia in Hollywood, ci era din UK, si in plus a avut si ceva probleme cu intratul in SUA.. articolul ar fi mai putin spectaculos daca v-ati documenta, dar ar fi mai corect. asta nu e jurnalism, e birfa de fetite neinformate.

    3
    1

  • mari_chiru pe 15 Feb 2012, 14:11
    MICHAEL JACKSON

    nu a murit in spital ci ACASA!

    4
    0

  • sfercoci nicoleta mirabela pe 15 Feb 2012, 00:12
    heath ledger

    heath ledger nu a murit din cauza drogurilor, ci din cauza unei combinatii fatale de medicamente

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod