Hollywood: 7 vedete care şi-au vopsit părul în toate culorile pământului

Îţi place să experimentezi, să combini culorile şi să-ţi "înnoieşti" frecvent look-ul? Ei bine, nu eşti singura. Pentru vedete, imaginea înseamnă tot, astfel că schimbările de coafură sau culoare sunt la ordinea zilei, celebrităţile fiind cele care stabilesc noile trenduri. Iată-le pe cele care au încercat cele mai multe culori când vine vorba de păr.
1 din 8

Christina Aguilera

Deşi cea mai mare parte din viaţă a fost blondă, cântăreaţa pop în vârstă de 31 de ani a încercat numeroase culori. În prezent, Christina poartă o combinaţie de roz cu blond. Dacă ar fi să dăm ascultare criticilor produse de specialişti, nu este o combinaţie deloc reuşită.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 19 Nov 2012, 10:21
    da sau ba

    e normal, fiind vedeta sa faci o schimbare asa mare parului tau, insa trebuie consultat un stilist, dupa parerea mea. Dintre toate Rihanna si Ketty au facut lucrul asta, deoarece le sta bine cu orisice culoare pe cap. Pe Christina nu o vad decat cu blond, iar lui Gaga, habar nu am cu ce ii sta bine...are niste trasaturi mai aparte...banuiesc ca e genul de om caruia ii sta bine cu culoarea naturala a parului...nu stiu....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod