Hollywood: 7 vedete care şi-au căutat jumătatea pe site-uri de matrimoniale

Tot mai multe femei şi bărbaţi singuri îşi încearcă norocul şi îşi caută jumătatea online. Internetul facilitează cuplările pentru oamenii timizi sau pentru cei care nu au timp să-şi caute un partener. Deşi se bucură de faimă şi averi fabuloase, nici starurilor de la Hollywood nu le este uşor să-şi găsească parteneri.Astfel că nu sunt puţini cei care îşi fac conturi pe site-uri de matrimoniale.Iată-i pe curajoşii celebri care şi-au căutat marea dragoste pe internet!
1 din 8

Kate Moss

Kate Moss l-a văzut prima dată pe soţul său Jamie Hince pe internet, în anul 2007, şi, spune ea, imaginile cu solistul trupei The Kills au cucerit-o. Astfel că top modelul britanic şi-a rugat prietenii să îi "aranjeze" o întâlnire cu rockerul Jamie Hince. Cei doi s-au căsătorit în 2011. "Jamie e minunat. Pur şi simplu mi-a ieşit în cale. Eram în casa unor prieteni, în sudul Franţei, şi ne uitam la fotografii cu bărbaţi pe internet. Dintr-o dată, l-am văzut pe el şi am spus: «Îmi place cum arată el!». Un prieten ne-a aranjat o întâlnire. S-a prezentat la întâlnire şi am petrecut următoarele patru zile împreună", povesteşte Kate Moss.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • narcisa pe 12 Nov 2013, 16:09
    nu am fb da arat ok din toate üunktle de vedere pot s aik

    ce pot sa zik despre mine ca im kaut parteneru ideal ok din toate punktele de vedere foaartee edukat romantik si demn de tot ke tine un kuplu aproape perfekt pana in 27 28 de ani s afie maturr pasional sa imi dovedeaska cu fapte ka face orke pentru mine independent sa nu se lase condus de nimeni in privinta mia sa nu im intoarka vb inapoi cand stiu caam dreptate in keva si sa imi arate cu fapte ca ii demn de mine din toate punktele de vedere si deo relatie cat se poate de stabila chiar casatorie de preferabil sa aiba si facultate cu situatie buna de preferabil sa steie singur va pooop DIN PAKATE FEIZBUK NU MO TENTAT SA IMI FAC SI POZE NU SHTIU SA IMI PUN DA MA DESKRIU MOMENTAN MA DESCRIU SATENA OCHI VERZI 1 67 55 kg par mediu si ok in toate pot sa zikk ft srrioasa si prietenoasa romantika etk

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod