Hollywood: 7 vedete care au arme şi ştiu să le folosească

Ca şi partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, Angelina Jolie este de acord cu păstrarea unui pistol în casă pentru autoapărare.

Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de periculoase. Vedetele de la Hollywood ştiu câte pericole presupune faima şi, pe lângă bodyguarzi, şi-au achiziţionat şi arme cu care să-şi apere viaţa la nevoie. 
1 din 7

Angelina Jolie şi Brad Pitt

"America este o ţară care a fost construită cu ajutorul armelor. Sunt in ADN-ul nostru. Deşi poate suna ciudat, mă simt în siguranţă atunci când am o armă la îndemână," declara Brad Pitt într-un interviu pentru revista "Live" în 2012. Actorul în vârstă de 50 de ani susţine că nu se simte în siguranţă nici acasă dacă nu are ascuns pe undeva un pistol.

Ca şi partenerul ei, Brad Pitt, Angelina Jolie este şi ea de acord cu păstrarea unei arme în casă pentru autoapărare. "Am cumpărat pistoale asemănătoare cu cele pe care le-am folosit în 'Tomb Raider' pentru siguranţa noastră. Eu şi Brad nu suntem împotriva păstrării armelor în casă şi ştiu să le folosesc daca voi fi nevoită. Dacă cineva intră în casă şi încearcă să facă rău copiilor, nu voi ezita să-i împuşc," declara Angelina pentru aceeaşi publicaţie, "Live".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod