Hollywood: 7 vedete apetisante care se bat în funduri şi sâni. Admiră-le!

Moda femeilor şnur a apus. Printre vedete se poartă acum formele pline, femeile cu sâni şi funduri apetisante. Sofia Vegara, Kim Kardashian, Nicki Minaj sunt doar câteve dintre vedetele care au ajuns faimoase datorită formelor generoase.
1 din 8

Sofia Vergara

A fost desemnată cea mai dorită femeie a anului în urma sondajului efectuat de revista pentru bărbaţi Ask Men şi nu degeaba. Starul din "Modern Family" afişează la cei 40 de ani o formă fizică de invidiat.

La Premiile Emmy 2012 care au avut loc în urmă cu câteva zile, Sofia Vergara a strălucit într-o rochie de culoare bleu, realizată de Zuhair Murad. Cu 20 de minute înainte ca evenimentul să înceapă, actriţa a tras însă o sperietură grozavă, când rochia a cedat din cauza rotunjimilor şi a plesnit în fund. "Cu 20 de minute înainte ca Modern Family să câştige!! Incident cu rochia!! Mulţumesc echipei mele!! Îmi iubesc viaţa", a scris actriţa pe Twitter.

Sursă foto: Hepta

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crissi pe 27 Sep 2012, 20:33
    !

    aa si inca ceva:D J.Lo. si Beyonce sunt zeite pe langa celelalte :)

    2
    0

  • crissi pe 27 Sep 2012, 20:31
    jos cu nicki minaj!

    Cu riscul de a fi rea,daca si don'soara nicki mai e apetisanta,eu ma mut pe Marte.Balena in toata regula,mai e si urata cu spume pe deasupra...

    2
    0

  • july pe 27 Sep 2012, 15:51
    wow

    deci,m-am speriat de Kim Kardashian e o balena in toata regula,nu vad deloc niste forme frumoase.Nu mai spun de sani,si ce daca sunt mari,degeaba sunt mari daca sunt lasati ca la vaca

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod