Hollywood: 7 trucuri de slăbit aflate de la vedete. Secrete pentru un corp sexy!

Le admiri mereu pe micile ecrane şi visezi la un corp perfect, exact ca al celebrităţilor? Ei bine, nu este tocmai un lucru uşor de realizat. Multe ore petrecute la sala de gimnastică, diete stricte şi câteva trucuri. Află-le secretele!
1 din 8

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timpde cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos. Acum are o siluetă de invidiat.

Secretul ei? "Oamenii cred că am slăbit şi asta m-a făcut să mă simt fericită, dar nu aşa s-a întâmplat. Trebuie să fii fericit înainte", a declarat fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne pentru revista In Touch. "Am făcut o schimbare în viaţa mea, iar slăbitul a fost un punct de cotitură uimitor. Fac câte o jumătate de oră de exerciţii cardio, fac şi antrenamente în aer liber, yoga sau Pilates, le combin", a explicat Kelly.

Vedeta a dezvăluit şi ce mănâncă acum. Dimineaţa, cereale sau o omletă dintr-un ou, la prânz optează pentru un burger din carne de curcan, iar cina conţine o porţie de carne şi legume. "Am mai şi trişat", recunoaşte vedeta. "Am o zi pe săptămână în care mănânc tot ce vreau", explică vedeta, sfătuindu-i pe fanii săi să facă la fel dacă vor să obţină mai uşor rezultate: "Niciodată nu te lipsi de ceva, pentru că vei avea şi mai mare nevoie de acel ceva. Oamenii înfometaţi sunt mizerabili."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 7 Ian 2013, 07:04
    ecofit

    buna! trebuie sa slabesc 20 kilograme pentru ca in iunie am nunta si nu vreau sa fiu o mireasa grasa. ma ingrozeste gandul ca voi fi grasa la cel mai important moment din viata mea. am incercat mai multe diete dar nu am reusit sa le duc la bun sfarsit pentru ca mi se facea rau dupa prima saptamana. luna trecuta am auzit de Ecofit. mi-a zis o colega de la munca ca este un produs romanesc si ca se pierd multe kilograme daca il administrezi cel putin 2 luni. m-am documentat mult inainte si am decis sa mi-l cumpar. il administrez de o saptamana si am slabit 2 kilograme. daca voi slabi in ritmul asta si daca mai iau in calcul si perioada de stagnare , cu o luna inainte de nunta ar trebui sa ajung la greutatea care o doresc, urmand ca in luna urmatoare sa ma duc la sala sa-mi tonifiez corpul. sunt incantata ca am gasit o solutie sa slabesc!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod