Hollywood: 7 staruri despre care se zvoneşte că sunt gay

Fie au fost surprinşi în ipostaze intime cu bărbaţi, fie pur şi simplu comportamentul lor de zi cu zi a făcut presa să-i suspecteze de orientări sexuale diferite. Will Smith, John Travolta şi Daniel Craig sunt doar trei dintre bărbaţii fatali ai Hollywood-ului despre care se zvoneşte că sunt homosexuali.
1 din 8

Will Smith


Deşi actorul este căsătorit cu Jada Pinkett Smith de aproape 14 ani şi au împreună doi copii, presa vehiculează tot mai des în ultima vreme ipoteza că mariajul celor doi ar putea fi unul de convenienţă. Motivul? Actorul a fost văzut tot mai des în compania artistului R&B Trey Songz, celebru pentru relaţiile homosexuale. Însă acest zvon nu este singura problemă care-l presează pe starul american. Căsnicia lui Will Smith este aproape de final şi asta pentru că actorul şi-a prins soţia în pat cu fostul soţ al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihail pe 16 Oct 2011, 09:59
    poate fi adevarat

    Daca au copii asta nu inseamna ca nu pot fi gay...Eu cunosc persoane (am colegi de munca) gay care au familie,copii dar mai sant inebuniti si dupa barbati,la sfarsit de saptamana ii gasesti la baruri de gay asa ca mai documentati-va inainte de a scrie ceva !

    4
    0

  • Geo pe 15 Oct 2011, 09:10
    Fals

    Au 3 copii, deci mai documentati-va inainte de a scrie ceva !

    3
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod