Hollywood: 7 fete bătrâne

Au succes în carieră şi un corp de invidiat. Cu toate acestea, sunt vedete ghinioniste în dragoste care au depăşit pragul de 40 de ani, singure. Sharon Stone, Cher, Madonna sunt doar câteva dintre doamnele celebre ale Hollywood-ului care nu şi-au găsit încă perechea.
1 din 8

Sharon Stone


La 53 de ani, Sharon Stone încă face parte dintre bombele sexy ale Hollywood-ului. Se poate lăuda cu o carieră de succes şi cu trei copii minunaţi, însă nu şi cu un partener de viaţă. Actriţa a trecut prin mai multe mariaje, a suferit un atac cerebral, iar acum îşi creşte singură copiii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dyutza_003 pe 6 Dec 2011, 18:34
    Buna

    Ce mai articol...,,fete batrane" e un termen absolut ridicol, pentru aceste vedete, care apropo, daca ACUM, la moment, nu au o viata personala stabila, nu inseamna ca n-au avut-o sau nu o vor avea. Macar stiti ce inseamna ,,fata" batrina?...ma indoiesc.

    3
    0

  • ioa-kla pe 6 Dec 2011, 14:03
    penibil de mai multe ori !

    Pentru voi femeile cu varsta peste 40 de ani sunt ¨batrane¨???!!!! Unde duce lipsa de inspiratie......

    5
    0

  • silvana pe 6 Dec 2011, 10:15
    penibil!

    Penibil articolul! Sunt femei care au fost casatorite, chiar si de mai multe ori, deci nu-s fete batrane. In ziua de azi nici nu cred ca mai exista termenul.Daca sa fii fata batrana inseamna sa nu te arunci intr-o casnicie cu primul venit, pai toate femeile destepte si frumoase sunt fete batrane. In ziua de azi e destul de important sa fii cu cineva potrivit, or majoritatea femeilor frumoase si destepte au de asteptat! Eu in ianuarie fac 34 de ani si nu-s maritata, oare cine ma ia? Culmea e ca nu-s nici urata, nici proasta! :))

    9
    0

  • venus pe 5 Dec 2011, 23:11
    madonna

    eu nu pot sa imi dau seama ce gaseste lumea atragator la madonna..este intr-adevar o artista,tot respectul,dar din punct de vedere al aspectului nu-i vad locul printre femei care se pot declara frumoase

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod