Hollywood: 6 vedete veşnic grase

Cu toate că pot avea la dispoziţie o armată întreagă de nutriţionişti de top şi pot consuma cele mai scumpe şi sănătoase alimente, unele vedete pur şi simplu nu vor sau nu reuşesc să slăbească. Vezi mai jos cinci staruri de la Hollywood care par să fie veşnic grase:
1 din 6

Oprah


Timp de 25 de ani, cât a prezentat "Oprah Winfrey Show", Oprah a slăbit şi s-a îngrăşat sub "stricta" supraveghere a telespectatorilor. Cu toate acestea, Oprah este în continuare o vedetă grăsuţă.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, Oprah, staruri, grase
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carina pe 19 Aug 2011, 14:51
    cat de rai pot fi oamenii...

    Domisoara perfectiune si domnisoara corp de fotomodel,vedeti-va de treaba.Gasiti un subiect mai inteligent de articol. Si incercati sa va priviti pe voi apoi sa criticati,dar nu va intristati aveti un site oarecum interesant:):):)

    2
    0

  • mona pe 17 Iul 2011, 15:51
    cata prostie

    Dragele si scumpele mele alexandra ned si iulia,sunteti doua fiinte extrem de proaste si in plus pe aceasta lume.Draga Roxa,te rog nu iti bate capul cu asa ratate,te rog..sigur ai ceva mai bun de facut :)) nu sunt deloc grasa,insa ,spre deosebire de voi ,stiu cat a luptat Oprah in lupta cu kilogramele.Mergeti si informati;va inainte sa faceti pe desteptele si sa demosntrari tuturor cat de proaste sunteti.

    4
    2

  • roxaroxi pe 15 Iul 2011, 19:44
    !

    @iulia Ma bucur ca tu esti perfecta:). @AlexandraNed. observ ca tu nu ai inteles ce-am explicat.Nici mie nu-mi face placere sa vorbesc in contradictoriu cu cineva,dar cand am dreptate o fac.O seara placuta!

    4
    3

  • AlexandraNed. pe 15 Iul 2011, 15:12
    Roxa

    Vad ca nu ai inteles ce ti`am spus..:| In fine, nu imi bat capul pentru nimicuri. Multumesc!

    5
    4

  • iulia pe 15 Iul 2011, 14:03
    @roxa

    Cred ca si tu esti supraponderala sau ai fost si tu la randul si de aceea ai atitudinea aceasta. Insa, mie nu mi se pare ca au criticat sau mai stiu eu ce prostii ai tu in cap. "in apararea lor" :))) = epic Cel mai bine, citeste altceva ;)

    1
    8

  • roxa pe 15 Iul 2011, 02:09
    mda...

    Draga domnisoara AlexandraNed.,prin comentariul meu nu am ofensat pe nimeni,nici pe cel/cea care a scris articolul nici pe administratorii site-ului,daca vorbesti de "criticarea site-ului".Dupa cum reiese si din titlu"Hollywood: 6 vedete veşnic grase" si din picatura de ironie cu care a fost scris articolul iti lasa impresia ca aceste vedete sunt foarte lenese si ca nu sunt preocupate de aspectul lor fizic,deci ,practic le critica.Eu am venit doar in apararea lor.

    6
    3

  • AlexandraNed. pe 14 Iul 2011, 16:33
    Roxa

    Domnisoara @roxa, nu cred ca acest articol a fost creat pentru a le critica pentru kilogramele lor!A fost creat pentru ati arata dumitale care sunt aceste vedete, de nu`ti convine ceva, cauta un alt articol nu mai critica site`ul pentru greselile pe care le faci dumneata.

    2
    11

  • roxa pe 14 Iul 2011, 12:37
    nu inteleg

    Daca ei nu se simt deranjati de aceste kilograme nu vad care e problema.Oamenii acestia se simt bine in pielea lor,plus ca daca esti mai slab nu inseamna neaparat ca esti mai bun.

    14
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod