Hollywood: 6 vedete trecute de 40 de ani care par de 20

Se numără printre cele mai sexy cântăreţe, reuşind să-şi ascundă vârsta. La 44 de ani, Jennifer Lopez se poate lăuda cu o carieră de succes, doi copii frumoşi şi un iubit care de 27 de ani. Nu este însă singura vedetă care cunoaşte secretul tinereţii fără bătrâneţe.

Sursă foto: Hepta

1 din 7

Jared Leto

Câştigătorul premiului Oscar pentru interpretarea rolului unui transsexual seropozitiv din "Dallas Buyers Club", Jared Leto, face parte cei mai sexy actori de la Hollywood. Deşi are 42 de ani, starul reuşeşte să păstreze un look proaspăt.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 8 Apr 2014, 16:40
    aiureli

    In primul rand,NIMENI nu arata la 40 ca la 20 ! (nici in reviste,nici pe strada,nici cu machiaj,nici cu photoshop ) Apoi..nici de barbati nu putem vorbi, pt ca ei se mentin oricum mai bine (in afara drogatilor si alcoolicilor ) Iar despre cea de 60 de ani...DACA poza e conforma cu varsta...jos palaria !

    1
    0

  • simika pe 8 Apr 2014, 09:23
    banii vorbesc!

    In toate aceste imagini am vazut numai femei avute, care isi permit luxul de a merge la cosmetica, de a face masaje. Vreau femei care nu frecventeaza cosmetica des, dar totusi prin sport si dieta arata bine si sa nu aiba foarte multi bani! Christie Brinkley, arata excelent la 60 de ani, dar daca era o dama simpla nu arata asa nicicum...

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod