Hollywood: 6 vedete care au scăpat de anorexie

Anorexia ucide! Obsesia pentru siluetă şi frumuseţe face mii de victime anual. Persoanele care suferă de anorexie devin complet obsedate de greutate şi de dietă şi astfel dezvoltă teama că ar putea să se îngraşe, se văd în permanenţă graşi, chiar dacă sunt extrem de slabi. Modul de viaţă specific anorexicului este clasic: mănâncă extrem de puţin, fac exerciţii fizice epuizante şi, mai mult decât atât, fac abuz de laxative. Există însă şi poveşti cu final fericit, în care femei puternice au reuşit să învingă această tulburare. Nicole Richie, Portia de Rossi, Kate Moss sunt doar trei dintre femeile celebre care au câştigat lupta cu anorexia.
1 din 7

Portia de Rossi


"Lesbianismul m-a adus în pragul anorexiei", povestea acrtriţa din "Ally McBeal" în cadrul show-ului prezentat de Oprah Winfrey. În plus, aceasta a fost prima dată când actriţa a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Frumoasa blondă a mărturist că toate problemele de alimentaţie au pornit în momentul în care şi-a dat seama că este altfel din punct de vedere sexual, că este lesbiană. Mânca în jur de 300 de calorii pe zi, lua 20 de laxative pe zi, iar într-un an de zile a reuşit să slăbească 10 kilograme, ajugând într-un final la 37 de kilograme.

Tot Portia recunoaşte că salvarea a venit din partea soţiei sale, Ellen DeGeneres. Dragostea iubitei ei a salvat-o. Actriţa spune că Ellen a învăţat-o cum să iubească şi să preia din nou controlul asupra propriei vieţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod