Hollywood: 6 puştani la braţul vedetelor bătrâne. Vezi cum îşi păstrează tinereţea!

Au apus demult timpurile când femeile care se cuplau cu bărbaţi mai tineri decât ele erau condamnate de societate. În prezent, tot mai multe femei iubesc bărbaţi cu mult mai tineri, ajungând în unele cazuri să aibă aproape aceeaşi vârstă cu copiii lor. Frumuseţea, tinereţea, optimismul sunt doar câteva dintre calităţile puştilor care atrag vedetele, deseori trecute de vârsta a doua. Iată 6 dintre băieţii care au cucerit femei celebre de la Hollywood cu mult mai în vârstă. 
1 din 7

Jonathan Bricklin - Susan Surandon (diferenţă - 31 de ani)

Susan Sarandon, în vârstă de 65 de ani, şi Jonathan Bricklin, de 34 de ani, sunt împreună din 2010, la un an după ce actriţa s-a despărţit de Tim Robbins, cu care şi are doi copii. Actriţa a recunoscut în luna martie că are o relaţie cu partenerul ei de afaceri mai mic cu 31 de ani. Iubitul ei este mai mare cu patru ani decât cel mai în vârstă fiu al lui Susan Sarandon.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lana pe 12 Aug 2012, 23:02
    Shakira

    Daca Shakira e ,,vedeta batrana`` atunci pe mine o sa ma vedeti in curand branza vidata pe raftul unui market de la coltul strazii. Se misca si arata mai bine ca alea de 20 si un pic.

    1
    0

  • ochi_negri pe 10 Aug 2012, 00:49
    Nu cred

    Jennifer Lopez a divortat anul trecut de Marc Anhony...

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod