Hollywood: 6 femei înşelate care au învins

Până şi femeile celebre, care se află în topul celor mai frumoase femei din lume, sunt înşelate... Ce putem face într-un moment atât de dureros? 6 vedete de la Hollywood au reuşit să iasă din impas cu capul sus, fie că au divorţat pe loc, fie că au încercat să ierte...
1 din 7

Eva Longoria s-a regăsit după divorţ

Eva Longoria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tony Parker în anul 2007 în Paris. La sfârşitul anului 2010 a intentat divorţul după ce a aflat că soţul ei avea o aventură de mai bine de un an cu o bună prietenă de familie, soţia unui jucător de baschet al echipei San Antonio Spurs, coleg cu Tony. Actriţa a avut voinţa să pună punct căsniciei şi să o ia de la zero cu alt bărbat. Recent, Eva a declarat că a dorit să taie răul din rădăcină, motiv pentru care a întrerupt orice legătură cu fostul soţ. Acest lucru a ajutat-o, spune ea, să-şi regăsească identitatea, după ce se obişnuise să fie doamna Parker.

Actriţa pare să-şi fi revenit total după divorţ şi a petrecut o vară extrem de romantică, în compania unui bărbat atrăgător. Este vorba de Eduardo Cruz, fratele actriţei Penelope Cruz.
28 Septembrie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod