Hollywood: 6 accesorii absurde şi foarte scumpe

Vedetele cheltuie sute de mii de dolari zilnic pe lucruri pe care multi dintre noi, oamenii de rând, le numim prostii. Telefoane, haine şi bijuterii cu preţuri exorbitante sunt doar câteva dintre mofturile pe care şi le satisfac zi de zi celebrităţile cu dare de mână.
1 din 7

Victoria Beckham, iPhone de 60.000 de dolari


Victoria face parte dintre cele mai norocoase femei din lume. Are alături un soţ care o iubeşte şi 4 copii minunaţi. Nici bunurile materiale nu-i lipsesc. Soţia fotbalistului David Beckham este răsfăţată la maxim. David, bucuros că soţia sa i-a adus pe lume o fiică, i-a făcut un cadou extravagant: un iPhone din aur, personalizat, în valoare de 60.000 de dolari. Fericita mămică este atăt de încântată de cadou încât nu-l lasă din mâini şi profită de orice ocazie pentru a se lăuda cu noul accesoriu.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • july pe 11 Nov 2011, 20:54
    pai da

    la varsta fetitei alaia nu purtam tocuri cam mari

    1
    0

  • july pe 11 Nov 2011, 20:54
    pai da

    la varsta fetitei alaia nu purtam tocuri cam mari

    0
    0

  • adinutza pe 10 Nov 2011, 09:11
    fite

    Nu inteleg cum cineva care arata asa, poate trece drept o tipa frumoasa.......zau asa, daca dau o raita prin orice oras din Romania gasesc intr-o ora macar 5 femei care o surclaseaza. S-au creat mituri despre anumiti oameni, dar nu e obligatoriu si adevarat ce se spune despre ei, fiecare are ochi sa vada.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod