Hollywood: 5 vedete obsedate de dietă

Nu există vedetă care să nu fi apelat măcar o dată la o dietă strictă pentru a-şi modela silueta. Din păcate, un număr mare dintre celebrităţi devin şi dependente de acestea. Din dorinţa de a fi slabe şi tinere pentru eternitate, starurile de la Hollywood fac execese de diete drastice, fitness şi operaţii estetice.
1 din 6

Victoria Beckham

Fosta componentă a trupei Spice Girls cunoaşte toate secretele unei siluete perfecte. Mamă a patru copii, Victoria are corpul unei adolescente. Însă în spatele acestei reuşite stau nenumărate sacrificii şi multă muncă. Ultima sarcină i-a adus vedetei 10 kilograme în plus. Acum, la aproape o lună după ce a născut-o pe Harper Seven, soţia fotbalistului David Beckham, este determinată să facă orice pentru a reveni la forma iniţială. Proaspăta mămică a decis ca prima ei apariţie în public după naştere să fie la Săptămâna Modei de la New York, eveniment care începe pe 8 septembrie.

Deşi nu sunt puţine dietele încercate de Victoria, de data asta vedeta a apelat la ceva nou - "Dieta celor cinci mâini". Regimul strict presupune să mănânci doar cinci porţii de mâncare pe zi, niciuna dintre ele mai mare decât cantitatea care îţi încape într-o mână. De asemenea, Victoria a renunţat la dulciuri, sucuri, pâine şi alte alimente care au un conţinut caloric ridicat. Aşteptăm rezultatele...
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 1 Nov 2012, 20:21
    of of

    mai fetelor, eu iau slim and fit, fac miscare si nu mananc prostii. Si nu trebui sa tin nicio dieta stricta!

    0
    0

  • LittleMissSunshine pe 29 Aug 2011, 12:34
    anyway......

    Astea sunt persoane muult prea preocupate de aspectul lor fizic,persoane care vaneaza tineretea pana la sfarsit.Cand vor ajunge de vreo 60 de ani vor avea un soc imens cand se vor uita in trecut si vor vedea ca si-au consumat o mare parte din viata facand...nimic!

    9
    2

  • july pe 26 Aug 2011, 22:26
    oau

    ia uitati----------------------o pe katie price parca are mingii de de fotbal nu sani nici chiar asa

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod