Hollywood: 5 vedete nemachiate care şi-au şocat fanii. Vezi cum arată!

De câte ori nu ai simţit măcar puţină invidie la vederea chipurilor perfecte ale vedetelor în paginile revistelor sau pe micile ecrane? Ei bine, află că perfecţiunea nu există. Pentru apariţii fără cusur, vedetele apelează la tot felul de trucuri care ţin de machiaj dar şi de programe de editare a fotografiilor. Iată chipurile reale a 5 vedete considerate supersexy.

Sursă foto: Hepta

1 din 6

Mila Kunis

La sfârşitul lui 2012, Mila Kunis a fost surprinsă de către paparazzi fără machiaj, alături de iubitul său, actorul Ashton Kutcher. Cei doi actori au fost forografiaţi în timp ce se plimbau împreună pe străzile Los Angeles-ului însoţiţi de câinele actorului. Desemnată cea mai sexy femeie în viaţă de către revista Esquire în luna noiembrie 2012, Mila Kunis nu a apărut într-o formă prea bună, ci cu cearcăne la ochi, aşa cum publicul nu a mai văzut-o până acum.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au o relaţie din luna aprilie 2012, după ce actorul a divorţat de Demi Moore.

De origine ucraineană, Milena "Mila" Kunis a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". Rolul care i-a adus celebritatea este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod