Hollywood: 5 vedete înşelate care şi-au iertat partenerii. Vezi cine sunt!

Trădarea este păcatul suprem în căsnicie şi cu greu poate fi iertat. Infidelitatea aduce suferinţă şi în cele mai multe cazuri duce la separare. Există însă şi persoane care găsesc puterea de a ierta şi de a acorda o nouă şansă persoanei iubite. Iată cinci dintre vedetele care au trecut peste infidelitate.
1 din 6

Maria Shriver îşi vrea soţul înapoi

După ce a recunoscut că i-a fost infidel soţiei în nenumărate rânduri şi că are un copil în afara căsniciei, Arnold Schwarzenegger este la un pas să se împace cu fosta lui soţie. Maria Shriver a ieşit în public recent purtând din nou verigheta şi a mărturisit că îi simte lipsa actorului. Iertarea este greu de înţeles, având în vedere că actorul a povestit în autobiografia sa că i-a fost infidel soţiei de mai multe ori. Cu toate acestea, Arnold Schwarzenegger i-a spus Mariei Shriver că ea este cea pe care o iubeşte cu adevărat.

Cei doi s-au despărţit în luna mai 2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului. Au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 21 de ani, Patrick, în vârstă de 19 ani, şi Christopher, în vârstă de 15 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod