Hollywood: 5 vedete implicate tot timpul în scandaluri. Ce le lipseşte?

Scandalurile creează vedete şi le ajută să rămână în atenţia presei. Astfel că, nu trece zi la Hollywood fără scandaluri. Deşi toate celebrităţiele sunt surprinse în ipostaze compromiţătoare, sunt câteva vedete care adoră publicitatea negativă. Iată 7 dintre ele.
1 din 6

Charlie Sheen

Este una dintre vedetele care a stârnit cele mai multe scandaluri din ultimul timp. Infidelitate, sex cu prostituate, divorţuri urâte, probleme legate de consumul de alcool şi droguri, sunt doar câteva dintre scandalurile în care a fost implicat simpaticul actor de 47 de ani. De asemenea, tabloidele au făcut mare caz şi de concedierea şi alungarea lui din serialul care l-a făcut vedetă în "Two and a Half Men"

Ultima năzbâtie făcută de actor este ameninţarea cu moartea a unui fost asociat. Acesta  susţine că Charlie Sheen l-a ameninţat că îl va împuşca printr-un mesaj text. Se pare că actorul a trimis un sms unui prieten comun al celor doi, în care scrie: "Îi voi zbura capul cu arma mea Super 90". Poliţia investighează situaţia şi speră să îl chestioneze pe Sheen cât de curând.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod