Hollywood: 5 vedete furioase pe tabloidul Daily Mail. Angelina Jolie, ultima "victimă"

Tabloidele sunt nemiloase. Asta este părerea a numeroase staruri care, nu doar o dată, au simţit că dreptul la o viaţă intimă le-a fost încălcat. Iată cine sunt vedetele a căror supărare a ajuns în instanţă!

Foto: Hepta
1 din 6

Angelina Jolie

Un videoclip de 16 minute făcut public recent de cotidianul britanic Daily Mail a şocat fanii vedetei în vârstă de 39 de ani. Materialul video ne-o arată pe Angelina Jolie într-o stare deplorabilă din cauza consumului de droguri. Deranjată de publicarea online a înregistrării, Angelina a dat în judecată tabloidul, pe care îl acuză de încălcarea vieţii private. Se crede că înregistrarea video a fost cumpărată de Mail Online (divizia online a tabloidului Daily Mail) de la National Enquirer, un săptămânal american de ştiri mondene.

Videoclipul a fost filmat în anii '90 de Franklin Meyer, fost condamnat la închisoare, şi distribuitorul de droguri al interpretei din "Maleficent" timp de mai mulţi ani. Într-o stare vizibil alterată de droguri, actriţa, care pe atunci avea 22 de ani, vorbeşte la telefon cu tatăl ei, actorul Jon Voight.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod