Hollywood: 5 vedete care sunt împotriva lenjeriei intime. Vezi rebelele!

Ai ieşit vreodată la plimbare fără nimic pe sub fustă? Deşi mulţi specialişti susţin că acest "obicei" este unul sănătos, un număr mare de oameni îi critică pe cei care aleg să nu poarte lenjerie intimă. Însă renunţarea la articolele de lenjerie pare a fi devenit modă printre vedetele internaţionale. Iată 5 dintre femeile care susţin acest trend.
1 din 6

Christina Aguilera: "Îmi place să mă simt cât mai liberă"

După ce a primit numeroase critici la adresa siluetei sale şi a ţinutelor care îi scot în evidenţă formele generoase, cântăreaţa a ieşit la atac. Blonda de 31 de ani a declarat  că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate şi că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele în plus.

Artista nu s-a oprit aici cu declaraţiile surprinzătoare şi şi-a şocat fanii cu încă o veste: nu-i place să poarte lenjerie intimă. Mărturisirea a fost făcută vineri, într-o emisiune televizată. "Nu-mi place să port lenjerie intimă. Îmi place să mă simt cât mai liberă. Asta sunt eu. Este o senzaţie ce-ţi dă putere", a declarat cântăreaţa.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • july pe 23 Oct 2012, 15:50
    ..................................

    Poate vroia sa zica asa:5 panarame care sunt impotriva lenjeriei intime.Vezi cur*ele.Imi cer scuze de limbaj dar chiar nu m-am putut abtine.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod