Hollywood: 5 vedete care "şi-o trag" în familie

Iubirea nu ţine cont de vârstă, rasă şi uneori nici măcar de legătura de sânge. De câte cazuri în care tatăl s-a cuplat cu fiica ai auzit? Dar de cazuri speciale în care personajele sunt chiar staruri de la Hollywood? Cunoşti celebra poveste în care un celebru regizor s-a îndrăgostit de fiica adoptivă cu care, mai târziu, s-a şi căsătorit? Află care sunt vedetele care au mai mult decât o relaţie părintească cu copiii lor.
1 din 6

Woody Allen şi Soon-Yi Farrow Previn

Unul dintre cele mai scandaloase divorţuri de la Hollywood îi are ca protagonişti pe regizorul Woody Allen şi pe fosta sa soţie, Mia Farrow. Actriţa a pus capăt relaţiei cu celebrul regizor şi actor după ce a descoperit că acesta avea o aventură cu fiica sa adoptivă în vârstă de 22 de ani. După ce s-a despărţit de Mia Farrow în 1992, Woody Allen a recunoscut că o iubeşte pe Soon-Yi ca femeie, aceasta fiind cu 35 de ani mai tânără decât el. Allen şi Previn s-au căsătorit pe 24 decembrie în 1997. De atunci, cei doi au adoptat două fetiţe pe care le-au numit Bechet şi Manzie.
8 Septembrie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lalky pe 8 Sep 2011, 11:35
    ..

    doamne fereste de asa ceva..innebuneste lumea pe zi ce trece!

    15
    0

  • sss pe 8 Sep 2011, 09:26
    ...

    ce titlu e asta? nu zic din pricina mea, dar mai sunt copii pe site , si subiectele din ultima vreme cu prarere de rau ,dar sunt cam jalnice.

    15
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod