Hollywood: 5 vedete care promovează un stil de viaţă sănătos. Urmează-le!

Din dorinţa de a arăta cât mai bine şi de a fi sănătoase, celebrităţile au devenit experte în diete şi sport şi nu sunt puţine cele care fac eforturi pentru a împărtăşi din tainele unei vieţi sănătoase şi fanilor.Iată celebrităţile care promovează un stil de viaţă sănătos.
1 din 6

Alicia Silverstone

Are 36 de ani, este mamă şi se poate lăuda cu o siluetă frumoasă. Secretul ei? Actriţa este adepta unui regim alimentar vegetarian. Vedeta a publicat chiar şi cărţi menite să fie un ajutor pentru cei care doresc să urmeze o viaţă sănătoasă.

Recent, actriţa a lansat chiar un program prin care mamele care au un surplus de lapte sau au nevoie de acest aliment pentru a-şi hrăni natural copiii se pot ajuta reciproc. Alicia, care este şi ea mama unui băiaţel în vârstă de doi ani, Bear Blu, a înfiinţat programul Kind Mama Milk Share pentru a le ajuta pe mamele care nu pot produce destul lapte pentru a-şi hrăni copiii. "Multe femei au, din păcate, această problemă şi nu există niciun motiv pentru care acestea să nu le poată oferi copiilor lor un început sănătos, prin alăptare. Şi, pentru că suntem o comunitate minunată, care recunoaşte importanţa unei alimentaţii sănătoase, m-am gândit să le sprijinim pe mamele care au nevoie de o mână de ajutor în cele mai importante momente din viaţa lor. De aceea, am decis să începem programul Kind Mama Milk Share, o cale prin care mamele se pot ajuta între ele. Dacă ai un surplus de lapte, postează un mesaj. Dacă ai nevoie de lapte pentru copilul tău, de asemenea, postează un mesaj. Gândeşte-te la toţi copiii pe care îi putem ajuta", explică Alicia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod