Hollywood: 5 vedete care au înfiat deşi n-ar fi meritat

Cunoaştem cu toţii cât este de greu să adopţi un copil şi condiţiile stricte pe care trebuie să le îndeplineşti. Acest lucru însă nu pare a fi valabil şi în cazul vedetelor, unde celebritatea facilitează oarecum înfierea. Deşi nu reprezintă cei mai buni candidaţi pentru rolul de părinte, starurilor li se aprobă în cel mai scurt timp cererile de adopţie. Ştirile apărute în ultimele zile despre planurile regretatei cântăreţe Amy Winehouse de a înfia o fetiţă nu pot să nu provoace întrebări de genul: Era Amy capabilă sa fie mamă, având în vedere problemele cu care se confrunta? Ar fi fost Amy un bun model pentru o fetiţă de 10 ani?

Amy a întâlnit-o pe Dannika Augustine pe insula Santa Lucia, Caraibe, într-una dintre vacanţele petrecute de cântăreaţa britanică.
Prietenia care s-a legat între cele două şi condiţiile aspre de viaţă în care trăia fetiţa au determinat-o pe Amy să ia în calcul adopţia. "Amy era deja ca o mamă pentru mine. Îi ziceam deja mami, iar ea îmi spunea că sunt fetiţa ei. A avut grijă de mine şi ne distram de minune împreună", povestea Dannika, citată de "Sunday Mirror".

Bunica fetei, Marjorie Lambert, crede că Amy ar fi trăit şi acum dacă Dannika îi era aproape.
"Sunt convinsă că, dacă o avea pe Dannika alături, Amy ar fi fost încă în viaţă".
1 din 6

Angelina Jolie


Cea mai mediatizată mămică adoptivă este, fără îndoială, frumoasa Angelina Jolie. Aceasta a înfiat un băieţel cambogian, Maddox Chivan, apoi o fetiţă din Etiopia, Zahara Marley şi un băieţel vietnamez, Pax Thien. Însă şi Angelina este departe de a fi o mamă model. Pe lângă problemele legate de droguri cu care s-a confruntat în trecut actriţa, există şi zvonuri legate de probleme de sănătate mentală. Un fost bodyguard al Angelinei a declarat într-un interviu că vedeta are dublă personalitate şi că în faţa camerelor de luat vederi este o persoană decentă şi bună care se ocupă de acţiuni caritabile, iar în privat este complet nebună. "E egoistă şi îi place să deţină controlul în absolut tot ceea ce face. Nu face niciodată lucruri pentru că e bună la suflet, are mereu un interes. E nebună complet. Urla şi ţipa extrem de des, iar apoi pleca fără să mai spună nimic". De asemenea, acesta a mărturisit că Angelina se purta la fel de urât cu Brad şi copiii ei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adda pe 3 Aug 2011, 15:26
    RECTIFIC

    Un articol fara nici un sens si bazat pe lucruri nefondate. Nu inteleg de ce nu au dreptul sa adopte?! Unele din vedete au o anumita varsta si poate s-au gandit ca ar fi timpul sa aiba un copil fie el si adoptat. Si ce anume nu ii face parinti buni?Ai auzit despre ei ca sunt maltratati??!!sau ca nu sunt crescuti bine?? FOARTE PROST ARTICOLUL,NU MERITA CITIT!! ACESTA NU E JURNALISM. HALAL.

    2
    0

  • adda pe 3 Aug 2011, 15:22
    SERIOS???

    Un articol far nici un sens si bazat total pe lucruri nefondate. Nu inteleg de ce nu au dreptul sa dopte? Unele din vedet au o anumita varsta si poate s-au gandit ca ar fi timpul sa aiba un copil fie el chiar si adoptat. Si ce anume nu ii face parinti buni? Ai auzit despre ei ca sunt maltratati?!?!! sau ca nu sunt crescuti bine?!! FOARTE PROST ARTICOLUL,NU MERITA CITIT!! ACESTA NU E JURNALISM.HALAL!!!

    2
    0

  • criss pe 3 Aug 2011, 01:50
    ????

    ok, nimic nou. si totusi, de ce nu meritau sa adopte??... ff urat subiectul articolului si, mai ales, complet nejustificat; presupuneri, zvonuri, barfe si gata cauzele/motivele. numai ca jurnalismul adevarat se bazeaza pe fapte adevarate, nu pe supozitii si afirmatii hazardate, clar rauvoitoare.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod