Hollywood: 5 vedete care au făcut sex pentru prima dată la "bătrâneţe"

Începerea vieţii sexuale este un pas important care implică multă responsabilitate. Vârsta "potrivită" este alta pentru fiecare, în zilele noastre tot mai mulţi alegând adolescenţa ca perioadă propice pentru a avea relaţii intime. Însă sunt şi persoane care consideră virginitatea drept o virtute şi aleg să o păstreze pentru noaptea nunţii sau pentru o persoană specială. Astfel de cazuri sunt şi la Hollywood, unde, în număr mic, ce-i drept, sunt vedete care au decis să aştepte. Iată-le!
1 din 6

Tamera Mowry

Este celebră, bogată şi frumoasă. Cu toate acestea, nu s-a grăbit să-şi înceapă viaţa sexuală. Actriţa cunoscută pentru rolul din celebrul serial "Tia&Tamera" în care a jucat în copilărie alături de sora ei geamănă, a dezvăluit recent că a fost fecioară până la 29 de ani. Motivul? "Nu ştiu cum să explic. Sunt o fire destul de religioasă aşa că am aşteptat până atunci ca să întreţin relaţii sexuale. După ce m-am culcat cu un bărbat pentru prima dată în viaţa mea, m-am simţit vinovată şi am ales să să mă păstrez până când m-am căsătorit", a povestit Tamera. În plus, actriţa susţine că faptul că şi-a început viaţa sexuală atât de târziu nu a împidicat-o să se descurce bine în dormitor.

Vedeta s-a căsătorit în 2011 cu un reporter TV, Adam Housley.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Un anume pe 17 Oct 2013, 23:22
    Interesant

    De cand cu operatia de lipire a himenului or sa apara tot mai multe vedete care si-au pierdut virginitatea la 45-50 ani :))). O prostie ... in curand o sa apara si o noua Fecioara Maria .... Gravida dar virgina ... :))

    5
    4

  • adisor pe 17 Oct 2013, 22:54
    ssst

    Iar tu esti clar o curva proasta (fie barbat sau femeie). O femeie care se daruieste cuiva pe care'l iubeste e "curva" doar in dictionarul retardatelor ca tine. Iar "actritele" astea mint de ingheata apele, doar n-are cum sa verifice nimeni, nu?

    4
    8

  • hush pe 17 Oct 2013, 21:26
    ....

    de curve e plina lumea iar de fete ca acestea...mai rar!

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod