Hollywood: 5 relaţii "incestuoase". Află cele mai ciudate poveşti!

Dragostea este oarbă. Acesta este şi motivul pentru care de multe ori cuplurile se formează din parteneri nu tocmai potriviţi. Iar acest lucru nu se întâmplă doar în rândul oamenilor obişnuiţi, ci şi în lumea strălucitoare a vedetelor. Iată 5 relaţii din lumea celor celebri şi bogaţi care nu sunt privite cu ochi buni.
1 din 6

Fiica lui Whitney Houston se iubeşte cu fratele ei

Bobbi Kristina, fiica de 19 ani a cântăreţei Whitney Houston, a anunţat recent că s-a logodit cu fratele ei, Nick Gordon (22 de ani). Nick Gordon este fiul adoptat Whitney Houston, cei doi crescând împreună, ca frate şi soră, deşi Whitney nu l-a înfiat cu acte pe Nick. Se zvoneşte chiar că Nick ar fi chiar fiul natural al cântăreţei, născut dintr-o relaţie de dinainte de căsătoria cu Brown. Familia cântăreţei nu este de acord cu povestea de dragoste dintre cei doi. "Ce fac ei e incest", a declarat Cissy Houston, bunica lui Bobbi Kristina, la scurt timp după ce a auzit vestea logodnei.

Mai multe ziare şi site-uri online au lansat deja zvonul că tânăra este însărcinată, iar tatăl acesteia, Bobby Brown, confirmă că Bobbi aşteaptă un copil cu fratele vitreg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod