Hollywood: 5 femei celebre cu gusturi proaste la bărbaţi

La 26 de ani, Rihanna nu poate spune că este împlinită sentimental. Vedeta nu şi-a revenit încă după relaţia cu rapperul Chris Brown. Rihanna nu este însă singura vedetă care are ghinion în dragoste.

Ghinionul, de multe ori, îl facem cu mâna noastră. Este valabil şi în dragoste. Dacă faci parte din femeile care şi-au pus măcar o dată întrebarea de ce nu au noroc în dragoste, răspunsul poate fi unul simplu: alegi bărbaţii nepotriviţi. Afemeiaţi sau agresivi, aceşti bărbaţi au provocat suferinţă femeilor încă din cele mai vechi timpuri. Şi vedetele de la Hollywood au dovedit lipsă de inspiraţie în alegerea partenerilor. Iată 5 femei celebre care s-au îndrăgostit de bărbaţi "răi". 
1 din 6

Rihanna

În 2009, în seara premiilor Grammy, frumoasa cântăreaţă ajungea la spital, după ce iubitul ei, Chris Brown, o bătuse. Deşi s-a ales cu faţa tumefiată în urma agresiunii, dragostea pentru cântăreţul american nu s-a stins. La patru ani după celebra întâmplare, Rihanna a decis să mai dea o şansă poveştii de dragoste, fără succes însă. După această relaţie, cântăreaţa nu s-a mai afişat în public cu niciun bărbat.

După ce a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune şi vătămare corporală, Chris Brown a urmat un curs pentru controlarea acceselor de furie, ca parte a programului său de reabilitare publică. Deşi a fost lăudat de mai mulţi judecători, în timpul procesului de evaluare, judecătorul George Lomeli de la Curtea Superioară a insistat să se respecte decizia iniţială, potrivit căreia rapperul trebuie să se prezinte periodic pentru evaluare în faţa unui ofiţer de poliţie din statul său natal, Virginia, pentru încă doi ani. Luna trecută, rapperul a fost arestat, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, pentru că nu a respectat termenii regimului de libertate condiţionată şi a fost dat afară din clinica de dezintoxicare din Malibu în care justiţia îi ordonase să se interneze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod