Hollywood: 5 femei care au pozat goale la peste 40 de ani

Sunt femei pe care înaintarea în vârstă le-a făcut mai frumoase, mai puternice, mai sexy. Le-a făcut excepţionale! Pe ele, trecerea anilor "nu le-a dat peste cap", ci le-a făcut să iubească şi mai mult viaţa. Aceste femei au peste 40 de ani! Şi ce-i cu asta? Arată INCREDIBIL de bine!
1 din 6

Monica Belluci - 46 de ani

Monica nu s-a sfiit să apară goală din nou în Vanity Fair (actriţa a mai pozat de două ori goală pentru această revistă). De data aceasta a fost fotografiată şi cu fetiţa pe care tocmai o născuse. "Atunci când te laşi fotografiată, ajungi să te cunoşti mai bine. Am vrut să arăt cât de expresiv poate fi corpul uman. Şi mor de nerăbdare să aflu cine sunt, la bine şi la rău", a spus actriţa, care a declarat că se simte ca o "o pară coaptă. Perfect coaptă şi matură. Foarte dulce şi zemoasă". Monica Belluci a mai pozat goală şi la vârsta de 43 de ani pentru revista GQ din Rusia. Actriţa se numără printre divele pentru care multe femei ar "călca strâmb", nu numai datorită corpului voluptos, ci şi a buzelor incredibil de sexy, ea fiind celebritatea cu buzele cele mai senzuale din lume pentru că au textura, culoarea şi proporţiile ideale..
3 Februarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victoria pe 14 Aug 2011, 22:27
    realitatea

    mi-as dori sa vad pozele originale,fara nici o schimbare

    5
    1

  • victoria pe 14 Aug 2011, 22:22
    realitatea

    mi-as dori sa vad pozele originale,fara nici o schimbare

    2
    1

  • victoria pe 14 Aug 2011, 22:21
    realitatea

    mi-as dori sa vad pozele originale,fara nici o schimbare

    1
    1

  • aditsahana pe 9 Mar 2011, 20:53
    x

    asta chiar arata rau

    0
    1

  • Ana pe 7 Mar 2011, 12:26
    cu ce pret?

    da, sunt frumoase. da, arata exceptional. muuult mai bine decat cele mai multe din noi. dar ochiul poate fi cu usurinta inselat. sa nu uitam ca a edita pozele inainte de a le publica e ceva normal in zilele noastre, si sa nu uitam ca e normal sa ne ingrijim de 'unealta' cu care ne castigam existenta. unele merg la facultate si mai putin la sala si la masaj, iar altele fac pe dos. nu toate sunt frumuseti rapitoare cum e Belluci.

    6
    2

  • doruletz pe 28 Feb 2011, 14:52
    Sharon Stone nu a nascut niciodata

    Jos palaria pentru femeile care au nascut mai multi copii si au in continuare un corp de invidiat. In categoria asta intra si Cindy Crawford, dar mai ales Heidi Klum. Monica Belluci e superba oricum. Si cu cateva kg in plus, tot superb ar arata. Cat despre Sharon Stone, a fost si este o femeie frumoasa, dar acum isi arata varsta din plin. Faptul ca e slaba ii scoate ridurile in evidenta si nici nu o scuteste de celulita. Iar cei trei copii pe care ii are sunt toti infiati. Cand citesti "mama a trei copii" presupui ca-s nascuti de ea, ceea ce in cazul ei nu este adevarat.

    3
    1

  • maria pe 14 Feb 2011, 20:59
    monica belluci

    DA. INTRADEVAR O FEMEIE FRUMOASA,CHIAR DACA ARE ATATIA ANI.

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod