Hollywood: 5 divorţuri la care nu ne aşteptam. Află-le poveştile!

2013 pare a fi anul despărţirilor. O mare parte dintre cuplurile frumoase şi vechi de la Hollywood şi-au şocat fanii când au anunţat că se despart. Clint Eastwood şi Dina Ruiz, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones sunt doar câteva din celebrităţile care au decis să divorţeze. Află-le poveştile!
1 din 6

Clint Eastwood şi Dina Ruiz

Cineastul american în vârstă de 83 de ani şi vedeta de televiziune Dina Ruiz au anunţat în urmă cu câteva zile că au decis să divorţeze, după 17 ani de căsnicie. Despărţirea celor doi a fost una amiabilă, despărţirea nefiind una recentă. Cei doi nu au mai fost fotografiaţi împreună din 2011 şi se zvoneşte că decizia de a se despărţi a fost luată anul trecut, în iunie.

Clint Eastwood a fost căsătorit de două ori şi are şapte copii cu cinci femei diferite. Pe lângă prima soţie, fotomodelul Maggie Johnson, cu care a fost căsătorit 31 de ani, regizorul mai a avut o relaţie de 14 ani cu actriţa Sondra Locke. Câştigătorul a patru trofee Oscar a declarat că a cunoscut-o pe a doua nevastă în 1992, când Dina, reporter la vremea respectivă, l-a intervievat cu privire la filmul de succes "Unforgiven".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod