Hollywood: 5 divorţuri ale cuplurilor perfecte

Ce înţelegi prin cuplu perfect? Parteneri care reuşesc să petreacă mulţi ani în deplină armonie, care aduc pe lume copii frumoşi şi sănătoşi, care par a se completa şi a căror dragoste pare a fi la fel de puternică cu fiecare zi care trece? Deşi îndeplinesc aceste criterii, iată că nu există cupluri perfecte. Un bun exemplu este perechea formată din cântăreţul britanic Seal şi modelul german Heidi Klum, unul dintre cuplurile de aur ale Hollywood-ului. Deşi nu a trecut nici măcar o lună din noul an, despărţirile sunt în floare. Seal şi modelul german Heidi Klum, Katy Perry şi Russell Brand, Johnny Depp şi Vanessa Paradis sunt despărţirile care ne-au şocat la început de an.
1 din 6

Seal şi Heidi Klum, 6 ani de căsnicie şi 3 copii împreună

Unul dintre cele mai iubite cupluri se desparte. Nu sunt puţini cei care au rămas şocaţi la aflarea veştii că Seal şi Heidi Klum se pregătesc de divor.

Cântăreţul britanic şi modelul german sunt căsătoriţi din 2005, după un an de relaţie. Heidi Klum (38 de ani) şi Seal (48 de ani) au împreună trei copii. Înainte de căsnicia cu Seal, Heidi a fost căsătorită cu stilistul Ric Cipino. Ea mai are o fiică dintr-o relaţie cu magnatul italian Flavio Briatore. Cei doi au dat publicităţii o declaraţie în care spun că se iubesc în continuare. "După şapte ani plini de iubire, loialitate şi fericire, am decis să ne despărţim. Ne purtăm unul altuia respect şi vom continua să ne iubim, dar am evoluat separat. Este vorba de un proces amiabil, iar acum prioritatea noastră sunt copiii, în special în această perioadă de tranziţie. Mulţumim familiei, prietenilor, fanilor pentru sprijin şi cuvintele frumoase", a declarat cuplul.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 26 Ian 2012, 15:13
    presa

    ieri a dat o declaratie Vanessa Paradis ca ei nu se despart si ca a fost doar o inventie a presei de scandal. probabil ca asa o fi, daca spune ea ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod