Hollywood: 5 bombe sexy care n-au apelat la bisturiu

Într-o lume în care domneşte frumuseţea artificială, există şi femei care spun "Nu!" intervenţiilor de modelare a siluetei. Sunt vedete care promovează frumuseţea naturală şi sunt împotriva implanturilor cu silicon şi a anorexiei, ca aliaţi în obţinerea perfecţiunii. Îşi iubesc formele cu care le-a înzestrat Mama Natură şi le-au transformat într-un atuu.
1 din 6

Kate Winslet: "Nu am corp de model, am forme reale"

Frumoasa actriţa este mândră de formele sale şi pentru că nu a apelat la ajutorul bisturiului pentru a corecta defectele. "Nu sunt un model, nu am corp de manechin, am forme adevărate. Asta mă ajută şi înseamnă mult pentru mine, întrucât pot purta haine care arată feminitatea", declara vedeta. Actriţa britanică a fost chiar desemnată în urmă cu trei ani simbolul frumuseţii naturale în urma unui sondaj la care au participat 3.000 de bărbaţi şi femei.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 14 Mar 2012, 17:30
    Bombe de grasime:)

    doamnele astea cu depasire de cantar sunt foarte sexy.

    1
    2

  • gabi pe 14 Mar 2012, 01:45
    :)

    pai umbla vorba prin targ ...da nimic sigur .....o fii sau nu ....

    0
    0

  • inna pe 14 Mar 2012, 01:28
    vedete

    din cate stiu j lo are operatie la fund...sau nu stiu bine ?

    0
    0

  • dora pe 12 Mar 2012, 08:14
    doar scoabe?

    fotomodelele tip scobitoare nu mi se par sanatoase. oricum, să nu ai nici o formă în haine, e de groază. nici cu greutate depășită, că tot nu e bine pt. sănătate. eu nu am probleme de greutate, dar nici nu-mi doresc să fiu ca parul.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod