Hollywood: 5 apariţii horror la Premiile Oscar. Iată-le pe cele mai scandaloase!

Gala Premiilor Oscar a găzduit, pe lângă ţinute extravagante şi actori de excepţie, momente şi apariţii incomode. Lista actorilor care au surprins şi au stârnit zâmbete este lungă, însă sunt câţiva care au lăsat un gust amar celor prezenţi şi care au umplut paginile ziarelor în ultimele zile. Sacha Baron Cohen, Melissa McCarthy, Angelina Jolie, Jennifer Lopez sunt doar câteva dintre vedetele care au marcat prin momente şocante cea de-a 84-a ediţie a Oscarurilor.
1 din 6

Sacha Baron Cohen a vărsat "rămăşiţele" dictatorului nord-coreean Kim Jong Il

Actorul britanic s-a dat din nou în spectacol, în încercarea de a-şi promova noul film "The Dictator", în ciuda avertismentelor primite de la organizatori. Controversatul actor a păşit pe covorul roşu îmbrăcat ca un veritabil dictator, în costum militar, cu barbă şi cu ochelari de soare. Însă nu ţinuta a fost cea care i-a şocat pe cei prezenţi la eveniment, ci una dintre glumele actorului. Sacha Baron Cohen a ajuns la eveniment ţinând în mână o urnă de cenuşă despre care a spus că este cea a fostului lider nord-coreean Kim Jong Il. Apoi actorul a vărsat-o pe hainele lui Ryan Seacrest, unul dintre jurnalişti, care nu a gustat deloc gluma. "Gluma" a devenit cel mai discutat moment pe Twitter din debutul Oscarurilor.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carap pe 2 Mar 2012, 10:10
    eu

    titlul trebuia sa fie ceva de genul "Articol Hororr - nu cititi"

    2
    2

  • elena pe 1 Mar 2012, 22:31
    Rusine sa va fie

    sa va fie rusine!! eu am urmarit gala oscarilor live, si am vazut cum cele de la "fashion police" au spus ca rochia Melissa McCarthy este de-a dreptul superba, deoarece o avantaja acel cordon stralucitor din jurul bustului...de asemenea nici J-LO nu a fost criticata, din contra. Si nu cred ca tu "doamna" jurnalista este in masura sa comenteze asemenea aparitii. daca cei de la fashion police au apreciat rochiile...eu zic ca e deajuns. O seara buna tuturor.

    5
    1

  • . pe 1 Mar 2012, 21:23
    Dezavantajata, nu neavantajata!

    ... Alo, doamna jurnalista (stiu ca esti doamna), tu cat ai luat la BAC la limba romana? sau au facut o exceptie in cazul tau? :D

    7
    1

  • eu pe 1 Mar 2012, 13:51
    vai de capul vostru

    Ce porcarie de articol!!! Nici nu stiu cum aveti curajul sa va numiti jurnalisti si cum acest ziar mai exista. Azi spuneti ceva..maine exact opusul. De azi nu mai deschid nicioadata aceasta pagina de internet pentru ca imi este pur si simplu scarba!

    11
    1

  • Sorrento pe 1 Mar 2012, 13:29
    Sunteti VARZA ! AGAIN, jurnalistii de la EVA!

    Horror sunteti voi daca J Lo este neavantajata de rochie ! Sunteti atat de frustrati (e) incat..bleah mi-e sila devoi

    15
    1

  • byacuralea pe 1 Mar 2012, 12:00
    ...

    despre j lo se stie ca nu este tocmai silfida, si nu vad de ce e horror.

    11
    1

  • sorell pe 1 Mar 2012, 10:47
    horror

    sa-mi explice si mie cineva...:D de ce aparitia printesei Charline si a printului Albert de Monaco e horror? horror e articolul asta...

    14
    1

  • No_Name pe 1 Mar 2012, 04:07
    aham

    Nu cred ca mai e cazul sa sa specific de cate ori a-ti intors unele articole la 180 de grade fata de cum erau in realitate. Nici nu cred ca sunteti indreptatiti prea mult sa faceti astfel de comentarii cu privire la tinutele vedetelor de indata ce se bat cap in cap afirmatiile de aici cu altele. Vedeti-va intai de paiul din ochiul vostru si apoi jucati-va de-a marii critici.

    10
    1

  • amor_sempiternus pe 1 Mar 2012, 00:35
    Va contraziceti

    va contraziceti pana la Dumnezeu si inapoi! Intr-un articol spuneati despre Angelina Jolie "Actriţa a cucerit toate privirile într-o rochie neagră...", iar acum, daca Jlo este o aparitie dezastruoasa de ce ati inclus-o si in Tp cele mai frumoase 20 de rochii...? ( fac diferenta intre rochie si aparitie, dar totusi daca ii atat de "oribila", rochia nu ar trebuii sa o ajute prea mult nu? oricum, ea este frumoasa!) Este horror sa ai "o ţinută elegantă, delicată şi modestă" ca in cazul printesei Charlene?

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod