Hollywood: 5 actriţe care au readus la viaţă dive din trecut

Marilyn Monroe, Grace Kelly, Elizabeth Taylor sunt doar câteva dintre legendele din lumea cinematografică ale căror vieţi au devenit scenarii de filme. Alegerea actriţelor care au dat viaţă marilor dive din trecut a fost una dintre cele mai mari provocări pentru producători. Iată transformările incredibile a 5 actriţe de succes!
1 din 6

Lindsay Lohan - Elizabeth Taylor

Chiar dacă Lindsay Lohan nu se află deloc într-o perioadă bună confruntându-se cu probleme cu justiţia, pe plan profesional pare să se îndrepte în direcţia bună. În prezent actriţa filmează pentru "Liz & Dick", un film de televiziune care prezintă relaţia furtunoasă pe care Elizabeth Taylor a avut-o cu Richard Burton. Lindsay Lohan o va interpreta pe Elizabeth Taylor în producţia care va apărea în luna noiembrie.

Actriţa a declarat că a admirat-o şi respectat-o întotdeauna pe Liz Taylor, care a murit în martie 2011, la vârsta de 79 de ani. "Nu era doar o actriţă incredibilă, ci şi o femeie extraordinară. Pentru mine, este o onoare să joc acest rol", a declarat Lindsay.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod