Hollywood: 5 actori care seamănă perfect cu personajele pe care le interpretează

Nu doar talentul le este de folos actorilor pentru a fi selectaţi să interpreteze un rol, ci şi fizionomia. Cu cât trăsăturile actorului seamănă mai mult cu cele ale personajului, cu atât rolul va fi mai credibil. Iată 5 dintre actorii care au reuşit să semene perfect cu personajele pe care le interpretează.
1 din 6

Ashton Kutcher - Steve Jobs (jOBS – 2013)

"jOBS" este primul film care redă viaţa şi cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat, în urma unui cancer, în octombrie 2011. Pentru interpretarea personajului principal a fost ales simpaticul actor Ashton Kutcher. Primele imagini din film făcute publice arată că părintele iPhone şi actorul în vârstă de 34 de ani seamănă ca două picături de apă.

Cu un scenariu scris de Matt Whiteley şi o regie semnată de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezintă 30 de ani din viaţa cofondatorului companiei Apple, din 1971 până în anul 2000. Filmul va fi difuzat în cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, premiera marcând împlinirea a 37 de ani de la fondarea companiei Apple Computer.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andi pe 26 Feb 2013, 14:10
    hmm nu chiar

    Daniel-Day Lewis si Ashton seamana , restul nu prea

    0
    0

  • Roxana pe 20 Feb 2013, 16:02
    Perfect?

    Ce inseamna "perfect" pentru voi?...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod