Hollywood: 10 vedete supersexy care poartă ochelari de vedere

Fie că îi poartă pentru un look chic, fie pentru că au probleme de vedere, tot mai multe vedete sunt surprinse purtând ochelari. Mai mari ca cei pe care îi purtau tocilarii, sau mici şi feminini, trebuie să recunoaştem că ochelarii de vedere, pe vremuri ocoliţi din motive estetice, sunt acum pe val şi dau un aer sofisticat purtătorilor. Iată 10 vedete care demonstrează că ochelarii sunt un accesoriu extrem de sexy.
1 din 11

Scarlett Johansson


Oare motivul pentru care apetisanta blondă a apelat la ochelari este pentru a arăta că nu este atât de proastă precum o acuză fostul iubit, Sean Penn? Dacă da, atunci trebuie să recunoaştem că aceşti ochelari o fac să pară o fată isteaţă care le ştie pe toate.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cami pe 6 Mar 2015, 07:41
    ce rame sunt astea?

    Stie cineva ce rame sunt astea? ce brend? caut ceva asemanator de ceva zile si nu gasesc nimic. Ma poate indruma cineva? pls!!!

    0
    0

  • carmen pe 31 Mai 2012, 00:43
    lentile cu filtru UV

    pot sa ma consider vedeta? si eu port ochelari de vedere :))) lasand gluma la o parte, stiati ca si ochelarii de vedere tb sa va protejeze de soare? altfel, din cauza razelor UV riscati sa faceti boli oculare, cum este de exemplu cataracta. pt ca nu port ochelari de soare, mi-am cumparat lentile cu filtru UV. Se numesc Crizal UV, au SPF 25 si sunt produse de essilor (care are si ochelari de soare, crizal sun).

    1
    0

  • Poky pe 25 Apr 2012, 07:48
    enervant

    Scoateeeeeeti reclameleeeee ca sunt tare enervante mereu trebuie sa le inchid ca sa pot citi articolul. Vi s-a cerut asta in repetate randuri sa le scoateti si degeaba

    19
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod