Hollywood: 10 vedete în costume de baie nefotoşopate. Descoperă-le defectele!

În fotografiile din reviste arată perfect. Însă, nu de puţine ori, realitatea nu coincide cu cea din reviste. Vrei să ştii cum arată vedetele în costume de baie, fără nicio intervenţie din partea programelor de prelucrat fotografii? Iată 10 imagini cu vedete nefotoşopate.
1 din 11

Rihanna

Cântăreaţa adoră plaja. Astfel că nu sunt puţine fotografiile care au surprins-o în costum de baie. În imaginea de mai sus, Rihanna se bucura de o binemeritată vacanţă în Barbados.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • christina pe 10 Iul 2012, 19:01
    :)

    rihanna si halle berry sunt aproape de perfectiune!:)

    2
    2

  • lala1989 pe 8 Iul 2012, 21:54
    Janice Dickeinson

    e groaznic...sarmana...varsta isi spune cuvantul

    1
    4

  • evamonica pe 8 Iul 2012, 17:42
    grija

    In primul rand sunt oameni si apoi vedete. Daca ele considera ca asa trebuie sa se expuna este alegerea lor. E drept ca unele ar putea sa aiba mai multa grija de ele.

    3
    1

  • Geo pe 8 Iul 2012, 01:01
    Janice Dickinson

    Astia care au scris cred ca au ceatza pe ochi :-))). Janice Dickinson arata incredibil? chiar la 55 de ani, nu conteaza. mama la 77 de ani, sincer, arata mult mai bine la corp.

    3
    3

  • Mada pe 7 Iul 2012, 20:42
    Bust

    Buna ! Eu sunt obsedata sa am sanii mai mari, asa ca daca as avea posibilitatea sa mi fac o operatie, as face-o oricand. Cred ca mi-as pune cele mai mari silicoane. Insa nu pot pentru ca nu am atatia bani. De mult timp caut o solutie. Acum 2 luni m-am reintalnit cu o amica mai veche cu care am fost in scoala generala. Pe vremea aceea cautam impreuna solutii pentru a ne mari sanii sau sa-i facem sa arate mai mari. Cand ieseam sa ne plimbam prin parc sau la un suc cu prietenii, purtam sutiene mai mari la cupe si le umpleam cu vata. Pare incredibil,nu? Acum ca m-am reintalnit cu ea, am observat ca are sanii maricei. Prima impresie a fost ca si-a bagat ceva in sutien. Am intrebat-o daca si-a pus silicoane. A zis ca nu, insa foloseste un tratament naturist pe care l-a gasit la un plafar de langa casa ei. A zis sa-l incerce ca nu are nimic de pierdut. Spunea ca l-a folosit aproape 5 luni. Zicea ca este miraculos. Acum nu-l mai foloseste pentru ca nu mai are nevoie. De atunci iau si eu produsul. Se numeste XXL Bust. M-am dus si eu la plafarul de unde si l-a luat, cu hartiuta pentru ca nu reuseam sa tin minte numele produsului. Il administrez si acum si sunt foarte multumita. Sanii mei au alta forma si sunt mai plini si foarte tari. Sper sa creasca cat mai mult. Deja am 2 centimetri in plus. Dar cand voi avea bani, tot am sa-mi pun cele mai mari silicoane de pe planeta.

    0
    6

  • ioana pe 7 Iul 2012, 12:50
    Halle Berry

    arata foarte frumos tonifiata cu forme, un adevarat exemplu bun

    9
    1

  • aa pe 7 Iul 2012, 09:08
    Janice Dickinson

    Janice Dickinson arata incredibil????incredibil de oribil poate :)))

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod