Hollywood: 10 vedete distruse de machiaj

Nu sunt perfecte. Ca şi noi, au zile bune dar şi zile mai proaste când fac gafe fie în vestimentaţie, fie în machiaj. Şi cum fotografilor nu le scapă nimic, sunt nenumărate imaginile care au surprins defectele şi greşelile făcute de acestea. Fondul de ten sau pudra folosită în exces, culorile alese greşit sau rujul în cantităţi prea mari sunt doar câteva din erorile de machiaj frecvente în rândul celebrităţilor.
1 din 11

Nicole Richie

Tânăra actriţă a fost înzestrată cu o frumuseţe naturală. Păcat însă că foloseşte machiajul pentru a se urâţi. În acest caz, s-a făcut exces de culoarea roz.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caroline pe 29 Oct 2011, 23:33
    nu sunt asa perfecte...

    din pacate mereu vedetele au fost ca un reper ptr edolescente,.insa cite din aceste vedete frumoase pe sticla sunt la fel de frumoase si dimineata cind abea se trezesc?ele nu sunt chiar asa perfecte...si ele au cosuri,burta,celulita,etc... sa nu uitam ca atunci cind arata perfect au in spate munca unor profesionisti(hairstyle,makeup,etc). orice femeie infrumusetata de persoane profesioniste va arata splendit...drept dovada transformarile uimitoare ale unor fete simple in emisiunile de specialitate......

    3
    0

  • evaioana pe 29 Oct 2011, 22:05
    hi, hi, hi

    Unele sunt machiate de parca cineva ar fi vrut sa ne faca sa radem. Imi place machiajul Nicolei Richie pentru ca e colorat, vesel si tineresc.

    0
    0

  • LittleMissSunshine pe 28 Oct 2011, 22:08
    parere....

    nu vreau sa le iau apararea in vreun fel dar sa tinem cont de faptul ca toate pozele au fost facute pe covorul rosu =>ca au stat la machiaj cel putin vreo 2 ore,iar cei care le-au machiat si-au batut joc de ele. Chiar daca mergi la un eveniment asta nu inseamna ca trebuie sa iti iei si "masca" cu tine (scuzati cacofonia).

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod