Hollywood: 10 vedete cu sânii mari şi rochii mici. Iată-le pe cele mai dotate!

Vedetele sunt mândre nevoie mare de formele cu care au fost înzestrate de Mama Natură sau de bisturiul chirurgilor plasticieni. Astfel că, încercând să le pună în valoare cât mai bine, au tendinţa de a exagera. Rochii extrem de strâmte, decolteuri foarte adânci, sunt doar câteva dintre greşelile frecvent întâlnite printre ţinutele vedetelor. Iată câteva dintre femeile celebre care poartă rochii prea mici pentru a le ascunde rotunjimile.
1 din 11

Britney Spears

Frumoasa blondă a dezvelit un pic cam mult la o singură apariţie. Rochia aleasă de cântăreaţă este cu cel puţin un număr mai mică decât ce i s-ar potrivit. Însă Britney nu pare deloc "sufocată".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mira pe 9 Aug 2012, 13:59
    solutii

    buna melania! poti sa incerci cu suplimentul naturist, eu am incercat sa fac masaj cu tinctura de marar si sa mananc susan,dar nu a avut efect!corpul meu e cam incapatanat dar pot sa zic mersi pentru ca mi-a acceptat implanturile. cred ca solutia cea mai sigura este operatia de marire a sanilor,trebuie sa vorbesti cu un doctor bun si asta se face cel mai bine la o consultatie!dr.Silvia Stanculescu m-a operat pe mine si rezultatele au fost super ok,recuperarea nu e asa de grea precum zic unii carcotasi :P. Iti tin pumnii si in cazul in care vrei sa citeste mai multe cauta pe clinica-metamorphosis(punct)ro

    0
    1

  • ionela pe 5 Iul 2012, 16:34
    INFORMATIE

    mai fetito...veziti de treaba k tie nu iti trebuie asa ceva de pe acum...pune mana pe carte si lasa prostiile...cu placere

    3
    1

  • melania pe 4 Iul 2012, 21:29
    xxlbust

    eu am sanii foarte mici si imi doresc cu disperare sa ii maresc. am 16 ani si nu pot sa mi pun silicoane, iar pe deasupra daca ar auzi tatal meu m-ar da afara din casa. am aflat de la o prietena de un supliment naturist.. ea zicea ca il foloseste si acum si ca are rezultate foarte bune. as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva xxl bust ?! inainte sa mi-l comanda si eu as vrea sa aflu mai multe despre produs. multumesc !

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod