Hollywood: 10 vedete care fără machiaj sunt banale. Iată adevărata lor faţă!

Pe covorul roşu arată mereu impecabil. Machiajele puternice, coafurile speciale şi ţinutele glamour le transformă în femei perfecte. Însă strălucirea vedetelor de la Hollywood dispare odată cu demachierea. Imaginea cu care celebrităţile şi-au obişnuit fanii este de multe ori atât de diferită de cea din viaţa de zi cu zi încât acestea devin de nerecunoscut. Fără machiaj, ele devin banale astfel încât se pot amesteca prin mulţime fără să atragă atenţia. Iată 10 exemple!
1 din 11

Heidi Klum

Meseria ei este să arate mereu impecabil, astfel că rareori modelul german poate fi surprinsă fără machiaj. Recent însă Heidi a renunţat la farduri pentru a poza într-o campanie de sprijinire a copiilor săraci. Singura urmă de machiaj de pe chipul vedetei a fost simbolul campaniei Children in Need ("Copii în nevoie"), o mică amprentă sub forma unei urme de mânuţă de culoare neagră care se vede pe obrazul stâng.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 13 Apr 2013, 16:39
    cand esti urata

    Doar cand esti un exemplar nereusit, cum le zice o prietena uratelor, poti considera ca Heidi Klum sau alte femei, care nu mai au 20 de ani, pe care le-ai prezentat in "articol", sunt banale sau de nerecunoscut. Mama ta arata mai bine dimineata cand isi vede ratusca cea urata?

    0
    0

  • cioara-vopsita pe 10 Apr 2013, 02:45
    Tu cum arati dimineata?

    De fapt, cum ar trebui sa arate aceste vedete in viata de zi cu zi? Oare au ele nevoie de pregatiri deosebite, makeup-uri, coafuri, incaltaminte si imbracaminte scumpe pentru a merge la fitness, la shopping sau pe plaja? Mie personal imi plac si asa cum sunt, mai ales preferatele mele Uma Thurman, Milla Jovovich, Gwyneth Paltrow, Jennifer Love Hewitt, chiar si Cameron Diaz. Surprinzator, Lady Gaga arata mult mai bine nemachiata decat machiata. In occident lumea incearca in timpul liber sa duca o viata mai confortabila mai libera si care are constrangerile presei sau celor gura casca si pierde vara, adica fanii. In Romania, care in majoritate este cu inclinatii orientale, este foarte important atunci iesi cu gunoiul afara la tomberon sa pui un ruj, un fard pe fata, si sa te incalti cu pantofii noi sa te vada vecinii si trecatorii. Dar asta doar pentru cateva momente, dupa care te intorci inapoi in casa la oala de pe foc, si la emisiunile politice si de scandal de la TV. Apropos, cum te vezi dimineata in oglinda dupa ce te trezesti, si inainte de a te pune pe buda? Cred ca nu la fel ca atunci cand esti la o petrecere, sau la servici.

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod