Hollywood: 10 vedete bete care nu se pot ţine pe picioare

Alcoolul este bun atât timp cât este consumat în cantităţi moderate şi ocazional, nu? Însă mulţi dintre noi uită de acest sfat pe care îl auzim des de la medici şi avem tendinţa să exagerăm până când suntem răpuşi şi nu ne mai putem controla picioarele. Dar nu suntem singurii. Se întâmplă şi la case mai mari, precum cele de la Hollywood. Iată câteva celebrităţi care au uitat că paparazzii sunt pe urmele lor şi s-au lăsat pradă beţiei.
1 din 11

Miley Cyrus

Deşi are doar 19 ani, Miley adoră petrecerile unde se consumă alcool. În urmă cu câteva luni, vedeta a avut nevoie de sprijin pentru a nu se prăbuşi din picioare. Miley a fost strecurata afară dintr-un club din Los Angeles pe uşa din spate pentru a evita paparazzii. Fără prea mult succes, însă.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MLY pe 5 Mai 2012, 18:11
    Viktoria Beckham

    uite ea e cu sotul, deci care e faza??? zici k traim in epoca lui bunica si e rusine. nu mai e rusine nici sa faci sex in public, ca doar tot voi ati postat un articol despre sex in public, zilele trecute.

    1
    2

  • MLY pe 5 Mai 2012, 18:09
    Miley Cyrus

    ea la 19 ani sta bine, eu m-am inbatat prima data la 14 ani si ce daca? tu, cea care ai scris acest articol, la ce varsta te-ai inbatat prima data? sunt curioasa si cred k si Miley ar fi. mare branza sa te inbeti la 19 ani. foarte interesant.

    0
    3

  • Anonim pe 5 Mai 2012, 15:29
    Idiotilor!

    scoateti in pl mea reclamele alea idioate.

    5
    1

  • . pe 5 Mai 2012, 10:43
    Idioti

    Sa va ia naiba cu reclamele voastre. Sa vedeti voi cine-o mai intra de acum inainte, nesimtitilor.

    2
    0

  • gramona pe 3 Mai 2012, 20:41
    reclame pese reclame

    sunt de acord, reclamele sunt foarte enervante si de multe ori am parasit site-ul din cauza lor, deoarece pur si simplu nu mai apucam sa citesc nimic, doar cautam x-ul de inchidere a ferestrei. daca vreti sa va pastrati cititorii va recomand s-o lasati mai moale cu reclamele!

    12
    0

  • elena pe 3 Mai 2012, 08:53
    fara reclame

    scoateti reclamele, sunt foarte enervante si agresive.

    18
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod