Hollywood: 10 cupluri formate în 2013. Iată cine sunt îndrăgostiţii!

Povestea de dragoste dintre actorii Amanda Seyfriend şi Justin Long a început anul acesta şi pare că devine din ce în ce mai puternică.

Nu sunt puţine cuplurile care s-au destrămat anul acesta la Hollywood, însă nici cele care s-au format. Anul 2013 a fost un an propice începerii unor noi legături amoroase. Iată cine sunt norocoşii care s-auîndrăgostit în acest an!
1 din 11

Amanda Seyfriend şi Justin Long

Zvonurile că cei doi formează un cuplu au apărut încă din vară, însă actorii şi-au recunoscut relaţia în toamna anului 2013. "Justin nu vorbeşte de relaţiile sale, aşa că nu ştiu exact cum s-au întâlnit, dar se cunosc de mai mult timp, de când fiecare se întâlnea cu altcineva. Recent au început să iasă împreună mai mult, ambii sunt ocupaţi, dar uite unde s-a ajuns", declara o sursă pentru Us Weekly magazine în urmă cu câteva luni.

Amanda Seyfried s-a făcut remarcată la Hollywood cu filmul "Letters to Juliet" (Scrisori către Julieta, 2010), în care a interpretat rolul principal, alături de Christopher Egan. În 2012, ea a apărut în filmul "Les Miserables" (Mizerabilii), în care a interpretat-o pe Cosette.

Justin Long a jucat în numeroase comedii, printre care "The Break-Up" (2006), "Just Add Water" (2008)", "He's Just Not That into You" (2009).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod