Helen Mirren, o doamnă în costum la 73 de ani: Ținuta șic cu care vedeta a plecat de la Cannes

Actrița britanică a plecat de la Cannes într-o ținută casual care o făcea să arate cu 20 de ani mai tânără.
După ce a fost în atenția fotografilor pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, Helen Mirren și-a făcut destul de repede bagajul și a părăsit luni hotelul în care a stat în timpul scurtului sejur de pe Riviera franceză. De data aceasta, nu o rochie de gală a făcut-o să se remarce, ci ținuta casual și foarte șic, neobișnuit de tinerească dar și foarte potrivită, care i se potrivea perfect.

Îmbrăcată cu un costum negru, cu sacou la un nasture și buzunare laterale cu fermoare argintii pe sub care avea o cămașă albă cu guler înalt și cu două rânduri de nasturi de nasturi metalici, actrița purta pe cap o șapcă băiețească din stofă cu cozoroc negru.
Ea și-a completat ținuta cu pantofi sport alb care îi dădeau un aer și mai tineresc - dacă n-ar fi fost atât de cunoscută, ar fi fost imposibil să ghicești că are 73 de ani!

Echipată șic și confortabil, laureata premiului Oscar pentru rolul din "The Queen" a ieșit din hotel cu un geamantan uriaș și cu două genți negre de umăr, fiind ajutată de angajații hotelului și de o asistentă să ducă bagajele la mașină, apoi a plecat spre aeroport, relatează Daily Mail.

Helen Mirren s-a aflat la Cannes pentru a promova noul film în care joacă, "The Good Liar", o adaptare a nuvelui scrisă în 2016 de Nicholas Searle.
Thrillerul va fi lansat în cinematografe la iarnă îi are în prim-plan pe actrița britanică și pe Ian McKellen, aflați la prima lor colaborare într-un lungmetraj. Ian joacă rolul unui bărbat în vârstă care seduce femei, aflat pe urmele ultimei sale ținte, iar Helen pe cel al unei văduve bogate pe care el o vânează prin e-mail.

Născută pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, cu rolul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, interpretat în filmul "Regina/ The Queen" (2006), notează News.ro.

Între alte filme în care Helen Mirren a avut apariţii notabile se numără "Cal" (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Cannes, "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover" (1989), "Nebunia regelui George/ The Madness of King George" (1994), "O lecţie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs.
Tingle" (1999), "Gosford Park" (2001), "Calendar Girls" (2003), "Ultima staţie/ The Last Station" (2009), "Hitchcock" (2012) şi "Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey" (2014).


Foto: Daily Mail, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod