Heidi Klum, de nerecunoscut: Cum arăta supermodelul când avea 13 ani

Vedeta a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în urmă cu 27 de ani. Diferența între atunci și acum, când are 40 de ani, este frapantă.

Supermodelul le-a făcut o surpriză admiratorilor ei, publicând luni, pe o rețea de socializare, o imagine de pe vremea când avea doar 13 ani și avea părul brunet. Îb fotografia veche de 27 de ani Heidi are părul șaten strâns în coadă cu o panglică roz și are buzele date cu ruj roz, în timp ce la gât are un colier de mărgele de aceeași culoare.



Nu este prima fotografie veche pe care vedeta în vârstă de 40 de ani le-o dezvăluie fanilor. În weekend, ea a postat o imagine de la începutul carierei sale, în care avea părul șaten. "Poză tare din trecut: Una dintre primele mele ședințe foto de probă, de acum 20 de ani", a scris ea lângă instantaneul în care ea arată complet diferită față de cea de azi.

Părul ei avea atunci o culoare închisă și avea un machiaj mai accentuat, precum legendara Ava Gardner. Chiar și nasul este diferit, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Astăzi, supermodelul are părul blond, așa cum s-a consacrat în lumea modei, și preferă un ruj mai discret. Conturul negru al ochilor pare singurul lucru pe care îl mai are în comun cu fata din fotografiile de album, în care pare o combinație între Debra Messing și Brooke Shields, notează publicația citată.



Trăgând linie, jurnaliștii britanici sunt de părere că, după 20 de ani, Heidi Klum nu și-a pierdut farmecul, ba chiar arată mai bine acum.



Top-modelul german s-a despărţit în ianuarie de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, după o relaţie care a durat aproximativ un an şi jumătate. Heidi a început relaţia cu Martin Kirsten, în vârstă de 41 de ani, la câteva luni după ce a depus actele prin care solicita divorţul de cântăreţul Seal, punând astfel capăt unui mariaj care a durat şapte ani. Cei doi au încetat cu această ocazie şi relaţia profesională.



Top-modelul german are patru copii: Leni, în vârstă de 9 ani - din relaţia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani, cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie.



Devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", Heidi Klum a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. Ea a devenit membră în juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe postul NBC.

În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod