Happy Hour exclusiv: Intră alături de Măruţă în culisele emisiunii de la Pro TV

Agitaţie mare în studiourile de la Buftea atunci când echipa de la „Happy Hour“ se pregăteşte să intre în emisie. Cătălin Măruţă ne-a invitat în culise, pentru a ne arăta care sunt secretele din spatele unei emisiuni de succes.

Vedetele invitate în platoul celor de la Pro TV se simt ca acasă, iar Cătălin încearcă să fie prietenos cu toată lumea, de la invitaţi şi colegi, până la public. Înainte de a intra în direct, realizatorul a acceptat să poarte un scurt dialog cu noi, pentru a ne face să înţelegem mai bine fenomenul „Happy Hour“.

Am început discuţia cu Măruţă întrebându-l cum îşi alege invitaţii. „Asta depinde strict de evenimentele zilei, de ceea ce e cald, interesant, actual. Ne orientăm pe loc, nu putem planifica un material cu săptămâni înainte decât foarte rar, când, dacă vrei, să zicem că informaţiile pe care le urmărim sunt atemporale“, a spus vedeta.

Ţinând cont că ne-a servit pe tavă următoarea întrebare, nu ne-am putut abţine şi l-am întrebat pe Cătălin, ţinând minte ziua în care Oana Zăvoranu „i-a tras ţeapă“, ce se întâmplă dacă un invitat „cald“, aşa cum spune el, nu poate ajunge la emisiune.

„Avem întotdeauna un material de rezervă, tocmai pe ideea că oricând poate surveni un cataclism. Există, cum spuneam, materiale atemporale, pe care le filmăm, le montăm şi le folosim atunci cand sunt situaţii speciale, de urgenţă. Dar asta se întâmplă foarte rar“, a adăugat realizatorul.



Cătălin Măruţă a acceptat să vorbească inclusiv de un subiect tabu, despre care în trecut a vorbit şi Dan Negru. Este vorba despre banii pe care diferite vedete îi primesc pentru a apărea la televizor. „Vă spun sincer că, în cazul emisiunii Happy Hour, sunt mulţi care ar da bani din buzunar ca să apară acolo. Ceea ce nu este cazul, evident. Pentru noi, e important doar ca personajul respectiv să spună sau să facă ceva foarte interesant pentru cei de acasă. Invitaţi grei şi uşori există oricând, depinde mai mult de subiect, nu de personaj. Toţi ar vrea să fie vedete cu orice preţ, dar să cadă în picioare, să spună mult, dar şi puţin, să fie şi roz, şi gri, dar uite că nu le merge.

Eu îmi fac datoria şi scot adevărul de la ei, e o chestiune de etică, de devotament faţă de cei de acasă“, a continuat Cătălin.

Şi dacă tot a venit vorba despre datorie şi despre etică, am zis să-l întrebăm pe Cătălin cât de implicat este în munca pe care o depunde şi cât timp petrece la Buftea. „Particip obligatoriu la sedinţele de sumar, trebuie să ne punem de acord, să ne sfătuim, să facem brainstorming, să alegem cele mai bune variante. De multe ori, am filmări dimineaţa, câteodată stau chiar şi noaptea pe teren sau la muncă. Aşa ne vin şi ideile, prin contribuţie comună, sunt şi ale mele, şi ale echipei alături de care lucrez. Am o echipă de care sunt tare mândru! Idei avem toţi, le discutăm în amănunt şi ne hotărâm, e cea mai eficientă formulă“, ne-a spus Cătălin, înainte de a intra în direct.



În afară de Cătălin, care a fost foarte primitor, am vorbit şi cu Alina Chinie şi Mădălina Petre, cele două „veveriţe“ de la „Happy Hour“.

Ne plac foarte mult melodiile pe care sunt primiţi invitaţii în platou şi le-am rugat pe cele două cântăreţe să ne explice cine creează versurile. „Creierul din spatele versurilor este unul mare, alcătuit din mai multe creiere (râde). Scenaristele noastre şi, câteodată, Mădălina, aleg piesele de intro pentru fiecare invitat“, a spus Alina.

„Însă, unii invitaţi au făcut plângeri cu referire la piesele pe care le-am cântat. Dar au venit din partea unor invitaţi care nu şi-au asumat situaţia în care se aflau sau nu ştiau ce înseamnă un pamflet. Până la urmă, dacă tot eşti persoană publică, îţi asumi tot“, a adăugat Mădălina.



Referitor la relaţiile pe care şi le-au creat la muncă, fetele spun că se înţeleg bine cu toată lumea. „Cătălin Măruţă este cel care a avut încredere în noi de la început. Este un om pe care te poţi baza şi te ajută indiferent de situaţie sau oră.

Trupa Zero este formată din patru băieţi simpatici şi de treabă, puşi mereu pe glume şi mereu zâmbitori. Echipa de producţie este super şi munceşte zi de zi enorm de mult să arate telespectatorilor mereu altceva, cu bun gust şi demnitate“, spune Mădălina.

Cum ora de intrat în emisie se apropia şi am văzut că fetele se grăbeau, le-am întrebat dacă s-a întâmplat vreodată să întârzie sau să lipsească de la emisiune. „Singura vinovată de astfel de momente sunt eu. N-am avut grijă de mine şi am făcut pneumonie, aşa că am stat acasă. Ah, şi a mai fost o singură emisiune de la care am lipsit pentru că mă pregăteam pentru bacalaureat“, a încheiat Alina.

14 Februarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 21 Mar 2014, 14:44
    nimic

    imi place emisiunea

    0
    0

  • dana pe 5 Sep 2013, 18:25
    emisiunea harra si petru mircea , fata in fata la maruta

    sunt psiholog, d-na harra este dr. psiholog, sper sa nu jignesc dar ca dr. psiholog cu atata experienta ar putea sa-si controleze mai mult exteriorizarea fata de petru mircea. se contrazice in ce afirma si cred ca prezinta o simptomatologie psihica pe care nu vreau sa o definesc, dar ce face dansa este mai mult spectacol decat realitate. imi pare rau sa fac aceste afirmatii, dar urmarind emisiunea , nu am avut cum sa iau legatura in direct, altfel as fi facut-o live.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod