Halle Berry, „puștoaica“ de 52 de ani: Vedeta le dă clasă fetelor când poartă blugii rupți

Halle Berry arată și mai tânără când poartă blugi rupți ca o fată de 20 de ani


Halle Berry îi ține constant la curent cu antrenamentele ei cei 3,5 milioane de admiratori de pe Instagram.

Peter Lee Thomas a dezvăluit pentru E! News care este secretul aspectului incredibil al actriței: "Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai... O lucrez pe aceste aptitudini şi mai face rezistenţă şi încălzire."

"Lucrează cu kettlebells (greutăţi cu mânere, n.r.)  ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri.

Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui", a adăugat antrenorul.

Berry nu a jucat în niciun film în 2018, dar are un rol notabil în mult așteptatul film de acțiune "John Wick 3: Parabellum", în care o interpretează pe Sofia, o asasină plătită aflată pe urmele eroului principal, John Wick, pe care s-a pus o recompensă de 14 milioane de dolari, personaj jucat de Keanu Reeves.

După acest film, Halle Berry se pregătește și pentru debutul în regie cu "Bruised", o producție în care și joacă. Ea interpretează rolul unei vedete din artele marțiale care trebuie să revină în sala de pregătire.
"La asta lucrez acum. E un film despre o femeie care cândva avea o carieră promițătoare în circuitul MMA. Era sus în clasamentele UFC (Ultimate Fighting Championship) și atunci ceva de neconceput i-a ruinat cariera, iar noi o regăsim după cinci ani și trebuie să-și facă revenirea", a declarat actrița pentru Entertainment Weekly. "E un film de care sunt extrem de pasionată. Are un mesaj minunat. Cred că este un mesaj pe care femeile trebuie să-l audă", a adăugat ea.

Peter Lee Thomas a adus-o pe Halle Berry în formă pentru rolul de acțiune din această producție. Cei doi se pregătesc împreună cinci zile pe săptămână, iar antrenorul a ţinut s-o laude pe Halle Berry pentru seriozitatea cu care se pregăteşte, fără să se plângă sau să încerce să evite provocările dificile: "N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, este atât de rezistentă.
A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea"
, a spus el.

Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Actriţa americană are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010.
Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.
Halle Berry a avut apoi, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod