Halle Berry, gravidă la 46 de ani: "Credeam că sunt bătrână pentru încă un copil"

Să ai, ca femeie, 40 şi ceva de ani nu mai e deloc un motiv de depresie, ba dimpotrivă. Tot mai multe staruri par că întineresc la această vârstă, iar unele se simt chiar mai bine decât în tinereţe. Halle Berry e un exemplu elocvent. La câteva zile după ce a anunţat că e însărcinată, actriţa a mărturisit că abia aşteaptă să fie din nou mamă.

Halle Berry a fost prezentă luni, la Buenos Aires, pentru a promova noul său film, "The Call", şi a purtat pe covorul roşu o rochie mulată şi lungă, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă.

Sarcina îi prieşte de minune actriţei americane, care arată excelent la 46 de ani. Rochia violet, cu o trenă scurtă şi o singură bretea, trasă pe umărul stâng, avea inserţii strălucitoare care se asortau cu cerceii ei lungi, în formă de diamante, şi cu inelele de pe ambele mâini, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Vedeta din "Catwoman" era într-o formă excelentă şi nu puteai să-i dai mai mult de 35 de ani. Ea a zâmbit tot timpul şi a salutat fanii care o aşteptau în faţa sălii în care a avut loc premiera. Actrița şi-a demonstrat şi spiritul maternal, discutând atentă cu câţiva copii, scrie ziarul citat.



Halle a sosit în Argentina luni dimineaţă. Îmbrăcată casual, ea a fost primită la hotel cu un buchet de trandafiri, iar sarcina nu era foarte vizibilă. De altfel, actriţa s-a folosit de acest stil vestimentar pentru a ascunde cât mai mult posibil faptul că e gravidă.

Sâmbătă, la o zi după ce a anunţat că va fi din nou mamă, Halle Berry a îmbrăcat din nou o rochie neagră, mulată, care îi sublinia formele, la un eveniment găzduit de hotelul Four Seasons din New York. Ea a participat alături de designerul Michael Kors la un dineu caritabil, organizat în favoarea Programului World Food al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Într-un interviu acordat postului de televiziune CNN, Halle Berry a declarat că se simte fantastic şi că nu se aştepta să rămână însărcinată la vârsta ei. "A fost cea mai mare surpriză din viaţa mea, ca să vă spun adevărul. Credeam că am trecut de punctul în care aşa ceva mai e posibil pentru mine. Aşa că a fost o mare surpriză şi cea mai minunată", a declarat actriţa. Ea mai are o fetiţă în vârstă de cinci ani, Nahla, cu fostul ei iubit, modelul Gabriel Aubry, pentru care a purtat o îndelungată bătălie juridică asupra custodiei.

Rugată să confirme dacă va avea un băiat, vedeta a răspuns: "Nu ştiu, nu ştiu. Dar copilul e sănătos!".



Săptămâna trecută, Halle Berry a fost implicată, alături de logodnicul ei, într-un incident cu un fotoreporter. Ea l-a tras repede pe Olivier Martinez în mașină după ce acesta l-a împins nervos pe un paparazzo, la aeroportul internațional din Los Angeles, unde s-au întors după vacanța petrecută în Hawaii. Incidentul s-a petrecut când actorul francez, în vârstă de 47 de ani, tocmai părăsea terminalul, țințând-o în brațe pe Nahla. Halle a devenit isterică atunci când au fost întâmpinați de o mulțime de reporteri și de zecile de blițuri ale camerelor foto și i-a rugat pe cei prezenți să-i lase să treacă.
După ce un fotoreporter i-a spus că Martinez l-a lovit, ea i-a răspuns: "E un copil aici. E un copil aici, de-asta, idioților." Olivier a băgat-o pe Nahla în mașină și apoi a început să-l caute nervos pe fotograful care vorbise cu Halle Berry, dar aceasta i-a spus: "Olivier, nu, Olivier, nu" și l-a împins pe acesta în mașină.

Ea a fost suficient de inspirată și de convingătoare pentru a evita un incident neplăcut, care le-ar fi adus mari probleme în justiție după încăierarea dintre Olivier Martinez și Gabriel Aubry.
Top modelul canadian a fost arestat, după ce s-a bătut, pe 22 octombrie anul trecut, cu actualul logodnic al artistei americane. În acea dimineaţă, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, în vârstă de patru ani şi jumătate, la casa mamei acesteia, Halle Berry, unde urma să petreacă Ziua Recunoştinţei.
Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry, în vârstă de 36 de ani, pentru a sta puţin de vorbă, însă cei doi bărbaţi au început să se bată. Ambii au fost răniţi - Martinez a avut o mână ruptă şi răni în zona gâtului, iar Aubry, o coastă ruptă, contuzii la nivelul feţei şi probabil traumatism cranian - şi au primit tratament medical la spital.

După ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violenţe fizice, a declarat Andrew Smith, de la Poliţia din Los Angeles. Cauţiunea a fost stabilită la 20.000 de dolari, iar Aubry a fost eliberat ulterior. În noiembrie, Halle Berry, Aubry şi Martinez au ajuns la o înţelegere pe cale judiciară.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993-1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005.


Foto: Hepta / Daily Mail






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod