Halle Berry arată incredibil la 51 de ani: Antrenorul personal îi dezvăluie secretele

de Daniel Dumitrescu, 1 Aprilie 2018

Actriţa este în cea mai bună formă din viaţa ei. Graţie pregătirii fizice pe care o face cu antrenorul personal, ea arată cu 20 de ani mai tânără.

O vezi şi nu-ţine vine să crezi: femeia asta chiar are 51 de ani?! O fi Halle Berry cea mai mare câştigătoare la loteria genelor, dar tot e greu de crezut că fotografiile sale nu sunt măcar un pic "trase" în Photoshop. Şi totuşi, dacă nici pozele de pe Instagram nu prezintă 100% încredere, apariţiile publice ale vedetei sunt dincolo de orice bănuială - actriţa este în cea mai bună formă din viaţa ei şi există câteva explicaţii pentru această reuşită.

Antrenorul ei personal, Peter Lee Thomas, a dezvăluit pentru E! News care este secretul aspectului incredibil. "Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai... O lucrez pe aceste aptitudini şi mai face rezistenţă şi încălzire", a spus el.

"Lucrează cu kettlebells (greutăţi cu mânere, n.r.)  ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri.

Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui", a adăugat antrenorul.

Cei doi lucrează împreună cinci zile pe săptămână, iar antrenorul actriţei a ţinut s-o laude pentru abnegaţia cu care se pregăteşte, fără să se plângă sau să încerce să evite provocările dificile: "N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, e atât de rezistentă. A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea."

Câştigătoarea premiului Oscar a împlinit 50 de ani pe 14 august 2016. "Cu braţele deschise aştept 50-ul...
Sunt atât de norocoasă să ajung aici!"
, a scris vedeta atunci pe Instagram.

O săptămână mai târziu, ea a declarat pentru USA Today că se simte grozav la această vârstă: "Lumea îmi tot spune <<Faci 50 de ani. O, Doamne! Cum te simţi?>>. Păi mă simt excelent. Niciodată vârsta nu m-a definit. Şi nicicând nu m-am simţit mai bine."

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod