Halit Ergenc, din serialul “Patria mea eşti tu”, a răbufnit: “Puţin respect, vă rog!”

Halit Ergenc şi Berguzar Korel, protagoniştii serialului “Patria mea eşti tu!”, formeaza un cuplu atât pe micul ecran, cât şi în viaţa reală.
Este unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din Turcia, fiind foarte cunoscuţi şi în România datorită unor seriale de succes difuzate în ţara noastră, precum "Suleyman Magnificul" sau "1001 nopţi".

În ciuda faptului că aceştia au o relaţie frumoasă, presa din Turcia a speculat că o ruptură s-ar fi produs între ei şi, de asemenea, că Berguzar Korel s-ar face vinovată de despărţirea celebrului actor de fosta sa soţie, Gizem Soysaldi. Halit Ergenc a ţinut să explice fanilor săi, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cum au stat de fapt lucrurile, la începuturile relaţiei, adăugând că Berguzar este iubirea vieţii lui. 

Acum câţiva ani, la începutul relaţiei noastre (a lui Halit cu Berguzar – n.r.) când toată lumea ne urmărea şi ne agasa, am spus totul.
Cum a început relaţia dintre mine şi Berguzar, am vorbit despre ceea ce ni se întâmplă. Constat că astăzi, după atâţia ani, există persoane care critică nefondat, şi mă refer în special la ceea ce se spune despre Berguzar. Acest lucru mă duce cu gândul la faptul că nu am ştiut poate, atunci, să explic relaţia noastră. Berguzar nu are nicio legătură cu eşecul primei mele căsnicii. Legătura noastră, a mea cu Berguzar, a început după despărţirea în termeni legali de Gizem.
Relaţia mea cu Berguzar se bazează pe iubire şi sacrificiu. Am ştiut încă de la început că asemenea critici vor exista. Nu este etic să afirmi ceva bazându-te pe zvonuri de tipul: <ar fi făcut>, <am auzit că>. Gândiţi-vă că persoanele despre care aţi răspândit zvonuri au familii şi copii. Puţin respect, vă rog
!”, a scris Halit Ergenc.
13 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod