Gwyneth Paltrow și-a pierdut pasiunea pentru actorie: „Nu mai era ce îmi doream“

Actrița în vârstă de 46 de ani a declarat că a apărut mai rar în filme fiindcă și-a dat seama că nu mai iubește actoria atât de mult ca la începutul carierei.
Gwyneth Paltrow pare pregatita sa faca o pauza. Actrita care cel mai recent a jucat in noul sezon al serialului „The Politician” a dezvaluit ca pentru ea cariera de actrita nu mai reprezinta o prioritate.

Intr-un dialog cu Harry Kargman, fondator si CEO al Kargo, purtat in cadrul evenimentului Advertising Week New York, actrita a explicat de ce s-a orientat spre productiile de televiziune: „M-am maritat cu un scenarist TV… dar m-a adus inapoi la ceea ce faceam”, a spus ea joi despre satira politica in care a jucat, produsa de Ryan Murphy si sotul ei, Brad Falchuk.

Paltrow a spus ca a existat un motiv important care a determinat-o sa faca o schimbare in cariera: „N-as putea spune ca sunt la fel de pasionata ca inainte… Am avut mult noroc si am muncit din greu, ceea ce a condus la o cariera destul de buna in film.
Dar la un moment dat am simtit ca nu mai era ceea ce imi doream sa fac, asa ca am facut o mica schimbare.” Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod