Gwyneth Paltrow se menține în formă: Vedeta arată perfect după cura de detoxifiere

Chris Martin a rămas în relații foarte bune cu fosta soție

 

"Nu este pentru prima dată când cei doi apelează la această detoxifiere şi s-au întors concentraţi şi plini de energie pentru a face faţă realităţii. Aşadar, aceste zile petrecute acolo reprezintă o încercare de reconectare, fără zgomotul din viaţa de zi cu zi. (...) Amândoi speră ca acest proces spiritual să îi ajute să îşi dea seama ce îşi doresc pentru anul viitor", a adăugat sursa.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 şi şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept "separare conştientă", într-un mesaj comun, publicat în martie pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Deși a avut un an încărcat după divorț, Gwyneth Paltrow se bucură de libertatea sa și pare decisă să-i demonstreze lui Chris ce a pierdut, notează cotidianul britanic Daily Mail. Într-un interviu publicat de revista OK!, Gwyneth Paltrow a declarat că este o romantică incurabilă: "Sunt o mare romantică, dar  pot să fiu şi realistă, de asemenea. Viaţa este complicată şi lungă. Uneori poţi face alegeri pe care alţii le pot judeca, iar asta e problema lor", a spus ea. "Cu cât îmi trăiesc viaţa, cu atât învăţ mai mult să nu judec lumea pentru ce face. Cei mai mulţi dintre noi facem tot ce putem mai bine", a adăugat vedeta.

Gwyneth a mai spus că ar putea să-şi ierte partenerul dacă acesta o înşală şi crede că trebuie acordată o a doua şansă. "Cred că dacă eşti cu cineva şi ai o relaţie care este importantă pentru tine, poţi trece peste unele lucruri. Fiecare cuplu este diferit şi tratează în felul său provocările. Îmi place să cred că aş putea ierta şi ar putea fi iertată", a declarat ea.

Dar asta nu înseamnă că infidelitatea poate rămâne netaxată, insistă actriţa. "Sunt foarte deschisă la minte, aşa că dacă există sinceritate şi onestitate la început, totul va merge bine. N-aş putea să fiu ca una dintre acele soţii care află după 20 de ani că pe la spatele lor s-au întâmplat nişte lucruri de care habar n-aveau", a explicat Paltrow.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod